Vectra B X20XEV Turbo Dönüşümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ilık derken? :) B1 vectra ya en spor tampon irmscher tampon.
B2 derseniz her daim zender :dil: istemediğin kadar turbo intercooler için yer var :)
valla bu işler zevk işi,ben vectraya kibar tampon yakıştıramıyorum :)

Tampon üzerinde biraz plastik işlemi yaparak bu hale getirmişler ama sizin intercooler herhalde bir hayli büyük olacak, sığmaz tahminimce.
Riger body kit ön kısmı sanki daha geniş gibi veya biraz kaba olduğu için bana öyle geldi. Al sana haşin tampon [MENTION=30979]selo06[/MENTION]

100-2139-7106260588573424935.JPG

valla mert ağzımın tadını biliyosun tampon dediğin böyle olcak vectra ya :D

Bu bodykiti yurtdışına açılmaya gerek kalmadan karlıkçı halil'e yaptırmak çok daha ucuza gelecektir, kargo ve gümrük derdi olmaz en azından.

fiber değilde plastikten yapılırsa on numara olur :D otosport karlıkçı halil :D 1977'den beri sizelerle :D

Omega facelift in işmir Tamponu yok ama

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zender tamponu 100-150 liraya bağlayan bir eleman buldum abi, batumdan ayarlıyo :D sen ve bikaç kişi sayesinde bertone hedefimi silip vectra alıcam kerem abi :D i500 yapcem :D

Mert Zender tampon plastik ise ben hemen alayım. Bu fiyat bedava dan az pahalı...

Bu arada konuyu şiddetle takip ediyorum.
Cengiz bey sizden hep bahsederdi. Tanımak bu konuya nasipmiş. Ankara ya geldiğiniz de Cengiz bey ile buluştuğunuzda bende orada olmak isterim.

Omega facelift in işmir Tamponu yok ama

Var dediydi polat abi, 600 lira fiyat çekmiş hatta toplu alım olursa indirim yaparmış. Sahibinden e baktığıma 3-4 omegada da gördüm o tamponu abi bence var, sen bi sor istersen :D

a4rlup.jpg

[MENTION=55749]paroda[/MENTION]
abi plastik diyo arkadaş, orijinal çıkması olmasa bile kalıpla plastik imal ediyolarmış, plastik sanayi fazla gelişmiş diyo, ben yalançısıyım.

Geri