Vectra B X20XEV Turbo Dönüşümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet arkadaşlar bugün döşemeler falan söküldü , o işlerle debelendik.Derken arabamızın beyin adaylarından greddy black ultimate de elimize ulaştı.

marşpiyeller ve arka tampon un yan kısımları hariç göze hoş geliyor,aslında arkadaki kanat yerine ya bir dtm yada 2-3 parmaklığında bir spoiler daha hoş olabilirmi..

Yine muhalefet olucak ama, vectra DNA'sı çok koay bozulan bi araba, zaten boykit'i en son yapacağınızı tahmin ettiğimden şu şekli öneriyorum.

21jyidz.jpg

14wvm7c.jpg

2gtnu42.jpg

ofbzpy.jpg

vec1.jpg

1r98v6.jpg

2mzfuvt.jpg

muhn2q.jpg

kırmızının jantları çok hain :) bikaç reklam olsa üstünde wtcc yarışlarından fırlamış gibi duracak

Yine muhalefet olucak ama, vectra DNA'sı çok koay bozulan bi araba, zaten boykit'i en son yapacağınızı tahmin ettiğimden şu şekli öneriyorum.

21jyidz.jpg

14wvm7c.jpg

2gtnu42.jpg

ofbzpy.jpg

vec1.jpg

1r98v6.jpg

2mzfuvt.jpg

muhn2q.jpg

zaten ikisi arasında kaldım.Senin verdiğin irmschler body kit diye geçiyor sanırım.Ama intercooler alanı dar.Benim body kitte intercooler için daha geniş alan var,ve alta hella tarzı sis atmayı düşünüyorum.
Günlük kullanım için düşüncene katılıyorum ama pekde günlük kullanım aracı olmıyacak bitişinde.Bir kaç fuar durumu da var,o yüzden bu kit sade kalacak gibi.

irmschler tampona uyuz oluyorum :D haşin vectra yı ılık yapıyor :D

Tampon üzerinde biraz plastik işlemi yaparak bu hale getirmişler ama sizin intercooler herhalde bir hayli büyük olacak, sığmaz tahminimce.
Riger body kit ön kısmı sanki daha geniş gibi veya biraz kaba olduğu için bana öyle geldi. Al sana haşin tampon [MENTION=30979]selo06[/MENTION]

100-2139-7106260588573424935.JPG

Ilık derken? :) B1 vectra ya en spor tampon irmscher tampon.
B2 derseniz her daim zender :dil: istemediğin kadar turbo intercooler için yer var :)

Zender tamponu 100-150 liraya bağlayan bir eleman buldum abi, batumdan ayarlıyo :D sen ve bikaç kişi sayesinde bertone hedefimi silip vectra alıcam kerem abi :D i500 yapcem :D

Geri