Vectra B X20XEV Turbo Dönüşümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üslubumun değişmesine gerek yok, 5. kez yazıyorum galiba, ben vectra üzerine yükleniyorum, yaptığın işle alıp veremediğim yok, makaraya sardığım da yok. Temennim en iyi şekilde tamamlanması ve bir çok insanın ezberinin bozulması. Bu arada yorgo muhabbeti on numara yaklaşım.

Üslubumun değişmesine gerek yok, 5. kez yazıyorum galiba, ben vectra üzerine yükleniyorum, yaptığın işle alıp veremediğim yok, makaraya sardığım da yok. Temennim en iyi şekilde tamamlanması ve bir çok insanın ezberinin bozulması. Bu arada yorgo muhabbeti on numara yaklaşım.

O vectra senin ezberlirini bozacak,merak etme sen.Bi panjur bulda keyfimiz yerine gelsin ;)

483727_orig.jpg

100_1434.jpg

Şu tür bir panjur ise, bunları getirebilen bir arkadaşım var, okuduğu okul sebebiyle batum'a istediği zaman geçebiliyor oradan makul fiyatlara getirebiliyor.

483727_orig.jpg

100_1434.jpg

Şu tür bir panjur ise, bunları getirebilen bir arkadaşım var, okuduğu okul sebebiyle batum'a istediği zaman geçebiliyor oradan makul fiyatlara getirebiliyor.

üsttekinden arıyorum,anakara bir yerde buldum adama dedim ürün kalitelimi?
dedi a kalite. 3 aya bozulmasın dedim yok abi 4-5 ay gider dedi :)

üsttekinden arıyorum,anakara bir yerde buldum adama dedim ürün kalitelimi?
dedi a kalite. 3 aya bozulmasın dedim yok abi 4-5 ay gider dedi :)

Öz-Er opel :D O ürünün imalatını yapanlar arkadaşımdır, panjura tam açıyı verememişler yaparken, darılmasınlar diye bişey söylemedim :D Batumdan orijinal mal getiren arkadaş i500 body kit getirebiliyor. İhtiyacınız olursa şuradan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/zeki.basli

Öz-Er opel :D O ürünün imalatını yapanlar arkadaşımdır, panjura tam açıyı verememişler yaparken, darılmasınlar diye bişey söylemedim :D Batumdan orijinal mal getiren arkadaş i500 body kit getirebiliyor. İhtiyacınız olursa şuradan ulaşabilirsiniz.

sen tanıyorsan bir fiyat alabilirsen sevinirim

eheheh valla bende gördüm de mert işte sayfayı bilion :D

Mesaj yazdım, gördüğünde geri dönüş yapıp bi fiyat söyler bana.
[MENTION=30979]selo06[/MENTION]
Öyle deme selçuk, geçen bir kapattım çevre yolundan 350, dedim napıyorum ben tanrım ! :D onra indim 270 e, güvenli limitler dahilinde kullandım arabayı, yer uçağı mübarek :D Ama en samimi olanı komutan, onun GT gerçekten iyiydi 180hp, video da çekti 250 ye kadar çıktı arabayla, ona güvenim sonsuz. Astra 2.0T aldı onla da aynı şekli yaptı helal olsun dicek bişey bulamadım :D

Mesaj yazdım, gördüğünde geri dönüş yapıp bi fiyat söyler bana.
[MENTION=30979]selo06[/MENTION]
Öyle deme selçuk, geçen bir kapattım çevre yolundan 350, dedim napıyorum ben tanrım ! :D onra indim 270 e, güvenli limitler dahilinde kullandım arabayı, yer uçağı mübarek :D Ama en samimi olanı komutan, onun GT gerçekten iyiydi 180hp, video da çekti 250 ye kadar çıktı arabayla, ona güvenim sonsuz. Astra 2.0T aldı onla da aynı şekli yaptı helal olsun dicek bişey bulamadım :D

valla oku oku gül onlara :D
Ama cidden mehmet güler e helal olsun,GT ye dbilas emmeyi çakmış vidyoyuda çekti koydu,astraylada yine aynı helali var :) o sayfada tek gerçekten :)

Geri