Vectra B X20XEV Turbo Dönüşümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir tane satılık var orijinal irmscher grill ama yanında sağ sol B1 orijinal farlarıyla beraber almak gerekiyor 200 lira istiyor eleman.

Bir tane satılık var orijinal irmscher grill ama yanında sağ sol B1 orijinal farlarıyla beraber almak gerekiyor 200 lira istiyor eleman.

b1 in farlarında sinyal far ayrı ayrı.
Arkadaşının farları sinyal far beraber olan makyajlı kasa versiyonu ise alırım.

hedeflenen güç nedir? Parça listesi oluşunca yazarsan fikir veren çıkabilir.

ilandaki irmscher panjurun bağlantı ayakları yok.

hedeflenen güç nedir? Parça listesi oluşunca yazarsan fikir veren çıkabilir.

Hedeflenen güç listeden anlaşılabilir. Ne Konuda parça listesinden bahsediyoruz onu anlamadım

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 09:57 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 09:55 ----------

ilandaki irmscher panjurun bağlantı ayakları yok.

Kaliteli irmschler panjur ve angel far da alıcam ama bir türlü düzgün bişey bulamadım. Sahibindende ne kadar far satan varsa aradım ellerinde kalmamış. Sizin bi fikriniz var m?

bende konuyu merakla takip ediyorum inşallah herşey istediğiniz gibi herhangi bir sıkıntı yaşamadan olur.
şu sözünüze katılıyorum insan arabasını gerçekten seviyorsa başka arabada şu kadar beygir var şu kadar tork var hiç önemsemiyor. şahsen benim de param olsa vede bu işlerden anlayan iyi bir usta bulsam hiç acımam paraya pula yaptırırım valla. ama imkan yok tabi :( size başarılar dilerim merakla bekliyorum arabanızın halini.

ben önceki vectrama hep yurtdışından almıştım panjur far vs ebay den bakıp alabilirsiniz.

üzgünüm yok .

Geri