Vectra B X20XEV Turbo Dönüşümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çağatay sen bu işte bizden kat kat üstünsün, bir üstünlük daha kazanmak istiyorsan köstek olma çabalarınıda hoş göreceksin. burası türkiye ve cesaretsizler veya cesareti kıranlar ülkesiyiz. milletin garajlarında yaptığı arabaları pro dükkanlarda bile yapamıyoruz.
aşağıda verdiğim linkde let piston kol ve enjektörle 345 beygir alan arkadaş var. tüm bu uğraşın emeğin masrafın ilk marşdaki heyecana, ilk yürümendeki sevince değecek. hatta şanzımanı ilk kırdığında dükkana gülerek dönücen emin ol.
insanları ve şasenin burkulmasını kafaya takma bişi olmaz, gerekirse düz yolda bas viraj derdin olmaz. ama bitiripde son sayfada başardığını görmek fanatik bir ecocu olarak bana gurur verecektir. umarım ilk tebrikde benden gelir.

http://www.migweb.co.uk/forums/engines-transmission/413798-x20xev-they-worth-tuning.html

kırk yılda bir severek takip edecem bi konu açıldı, o'da uzun gitmicek herlde.....

Bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapan taşlanır, yapamayan çamur atar...

abi sen devam et biz takipteyiz ;)
türkiye'de arabanın motorunu adam akıllı yapamayan ustalar varken seni saygıyla takip eder izleriz. ;)

çağatay sen bu işte bizden kat kat üstünsün, bir üstünlük daha kazanmak istiyorsan köstek olma çabalarınıda hoş göreceksin. burası türkiye ve cesaretsizler veya cesareti kıranlar ülkesiyiz. milletin garajlarında yaptığı arabaları pro dükkanlarda bile yapamıyoruz.
aşağıda verdiğim linkde let piston kol ve enjektörle 345 beygir alan arkadaş var. tüm bu uğraşın emeğin masrafın ilk marşdaki heyecana, ilk yürümendeki sevince değecek. hatta şanzımanı ilk kırdığında dükkana gülerek dönücen emin ol.
insanları ve şasenin burkulmasını kafaya takma bişi olmaz, gerekirse düz yolda bas viraj derdin olmaz. ama bitiripde son sayfada başardığını görmek fanatik bir ecocu olarak bana gurur verecektir. umarım ilk tebrikde benden gelir.

http://www.migweb.co.uk/forums/engines-transmission/413798-x20xev-they-worth-tuning.html

O projelerin hepsini inceledim abi ama bulursan gene bakarım gözden kaçmış olabilir.Belki bizim bilmediğimiz bişyler yapmışlardır.
O makina bence vasat,neden torbonun ağzına ver etmişler filtreyi,filtrenin yeri çok önemli,havayı soğutmak çok önemli hele ki birde spray soğutma sistemi olunca gerçekten bi başka tadı oluyor arabanın.
https://www.youtube.com/watch?v=ZtUfgA_mtDA
burda basit şekilde anlatmışlar,biz çok tatlı bir sistem kuracağız intercoolerin üzerine.Umarım bişeylerin iyice cılkı çıkmaz , bizde bi nebze faydalı oluruz.
İyi niyetiniz ve iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim.
Saygılarımla

neden ilerlemiyoruz anlasiliyor herkes kendi imkanlari dogrultusunda bi is yapmaya calisiyor ama bizim insanimiz ancak kostek oluyor

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 02:07 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 02:04 ----------

bilgisini yokladiginiz adami bi arastirin bence

Hususi bana yazmak için üye olmuşsun, ip kontrolü yapsak kim bilir nerden çıkacak bağlandığın yer :)
İlk mesajımda sadece vectra B nin yüklenmesindeki dezavantajlarından ve iflah olmayacak yanlarından bahsettim, aynı içerikte Emre Ünan arkadaşımız da yazınca Turuncu nickli olması sebebiyle yazdıkları anlayışla karşılanmasına yetti, bana gelince hödöhödöhödö yardırıp gitti herkes. Memleket kralcı olmaya alışkın, gerçekçi olmaktansa ütopyalar güzeldir diyelim en iyisi. Sonuçları ben de merak ediyorum, ön yargıyı yıkmak iyidir. Başarılı sonuca tebrik etmeyi de bilirim.

Benim nette dikkatimi çeken sadece bu oldu
http://www.ecotecpower.com/forums/read.php?f=20&i=822&t=795

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 14:07 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:56 ----------

kırk yılda bir severek takip edecem bi konu açıldı, o'da uzun gitmicek herlde.....

Bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapan taşlanır, yapamayan çamur atar...
inşallah biraz daha cılkı çıkmadan devam edebiliriz.Konuyu beğendiğinize sevindim

Son düzenleme:
Hususi bana yazmak için üye olmuşsun, ip kontrolü yapsak kim bilir nerden çıkacak bağlandığın yer :)
İlk mesajımda sadece vectra B nin yüklenmesindeki dezavantajlarından ve iflah olmayacak yanlarından bahsettim, aynı içerikte Emre Ünan arkadaşımız da yazınca Turuncu nickli olması sebebiyle yazdıkları anlayışla karşılanmasına yetti, bana gelince hödöhödöhödö yardırıp gitti herkes. Memleket kralcı olmaya alışkın, gerçekçi olmaktansa ütopyalar güzeldir diyelim en iyisi. Sonuçları ben de merak ediyorum, ön yargıyı yıkmak iyidir. Başarılı sonuca tebrik etmeyi de bilirim.

siz zahmet etmeyin ben soyleyim yasadigim yeri belcikada yasiyorum ve kimseyi isaret ederek yazi yazmadim sadece demek istedigim is yapmak isteyenlere kotu elestiride bulunup insanlarin hevesini kirmayin

abi sen devam et biz takipteyiz ;)
türkiye'de arabanın motorunu adam akıllı yapamayan ustalar varken seni saygıyla takip eder izleriz. ;)

iyi niyetleriniz için sağolun arkadaşlar,umarım güzel sonuçlar alacağız.

Vay Çağatay Kardeşim. İnşallah süper bir proje olucak. Arabayı satmadan bizim opele de yapabilirdik valla. BMW chip isterim kanka.

Vay Çağatay Kardeşim. İnşallah süper bir proje olucak. Arabayı satmadan bizim opele de yapabilirdik valla. BMW chip isterim kanka.

O arabaya güzel işler var kafamda,ona tatlı bir turbo bide yazılım çok tatlı olacak.
Şu işi biraz kabalıyayım da listedesin abi,biraz rahatlıyayım çağıracağım seni.

Geri