Vectra B2 İrmscher İnterior..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İbrahim abi maşallah çok güzel araban var :D Allah kaza bela göstermesin..

Maşallah çok güzel olmuş. güle güle kullan. Direksiyonun maliyeti nedir ? (bayıldım direksiyona)

Oyyy Oyy Oyy maşallahya :) Hele o direksiyon nedir öle harika ötesi bişey :eek: güle güle kullan abi ;)

maşallah ibrahim...allah kaza bela vermesin.

abicim teşekkürler.. cümlemizi kazadan saklasın..

nasıl ve ne kadar mal oldu direksiyon

Maşallah çok güzel olmuş. güle güle kullan. Direksiyonun maliyeti nedir ? (bayıldım direksiyona)

Teşekkürler.. Aslında irmscher 'in sitesinde bu tip direksiyonlara 580£ (pound) gibi bir fiyat biçiyorlar tabi buna yaklaşık 90£ da kargo biniyor bide sanırım kdv çıkar %18 yani 1500 liraya kadar yükselebilir fiyatı fakat hakan abim sağolsun bana çok çok uyguna geldi.. derisini ve ahşap kısmında tadilatlar yaptırdım.. direksiyonun fiyatı bende saklı deri : 120 lira ahşapların onarımı :20 söktak vs de salih abimin el emeği..

Son düzenleme:
abicim teşekkürler.. cümlemizi kazadan saklasın..

Teşekkürler.. Aslında irmscher 'in sitesinde bu tip direksiyonlara 580£ (pound) gibi bir fiyat biçiyorlar tabi buna yaklaşık 90£ da kargo biniyor bide sanırım kdv çıkar %18 yani 1500 liraya kadar yükselebilir fiyatı fakat hakan abim sağolsun bana çok çok uyguna geldi.. derisini ve ahşap kısmında tadilatlar yaptırdım.. direksiyonun fiyatı bende saklı deri : 120 lira ahşapların onarımı :20 söktak vs de salih abimin el emeği..

yanlış anlama ustad sadece istanbuldada yaptırabilirmiyiz derdi var

yanlış anlama ustad sadece istanbuldada yaptırabilirmiyiz derdi var

yok neden yanlış anlayım : ) yalnız direksiyonlar ithal ben komple simidi değiştirdim.. ebay'dan arayıp bulabilirsiniz.. yada hakan abinin elinde sanırım corsa c direksiyonu vardı onu alıp ahşap yaptırabilirsiniz.. bence westi555 ile irtibata geçiniz :D

ben ahşap için sormadım hani yanlarda şişkinlik varya ona niyet ettim normalde hakan abiden alışveriş yapıcaktım fakat o direksiyondan vaz geçtim sebebi ise janjanlı daha güzel olur diye düşünüyorum

ben ahşap için sormadım hani yanlarda şişkinlik varya ona niyet ettim normalde hakan abiden alışveriş yapıcaktım fakat o direksiyondan vaz geçtim sebebi ise janjanlı daha güzel olur diye düşünüyorum

işte o kısmı sen yaptırabilirsin sonradan bu kaplama işini profesyonel yapan yerler var..

Geri