Vectra B'nin hangi Modeli?

2000/2001 Model hangi Vectra?

• 1.6, 100 Hp

Oy: 14 14.3%
  • 1.8, 125 Hp

Oy: 11 11.2%
  • 2.0, 136 Hp

Oy: 68 69.4%
  • 2.0 DTI, 100 Hp

Oy: 5 5.1%

• Kullanılan toplam oy
    98
Ama arkadas o zaman Donanim derdi, Konfor demezdi herhalde.

Donanimi göz önünde bulundurmadan, Genel Konforda degisiklik varmi aceba 1.6 ile 2.0 arasinda?

ahhhh benim rahmetli comfortum :) yoktu böyle 1.6.... bilenler bilir...

değerli dostlarım. bugün ne alam ne alam derken. duramadım. gittim2004 1.6 comfort aldım.
asıl aradığım 2000 cdx idi. fakat kısmet bunaymış. bu akşam saat 20:00 da arabayı aldım. bi 10 kmkadar denemesürüşü yaptım. araç bana göre gayet serii.. yani benim ihtiyacımı fevkualade görecek. araçta tüp yok yanlız. tüp taktırmayı düşünüyorum. yani ben muradıma erdim değerli dostlarım. burada bir arkadaşımız demişti, buaraçlarda 2000 1600 önemli değil. önemli olan aracın temiz olması demişti. haketen doğru. imiş.
emeği geçen herkeze teşekkürler.

Hayırlı olsun, güle güle kullan.

savaş abinin dediğine uymadın gitin araba aldın şimdi benzin parasıyla boğuşacan. diğer türlü 3 ayda bir çift ayakkabı alırdın en fazla:D. hayırlı uğurlu olsun.

Her nekadar konuyu açan arabayı satın almış olsada ben de yorum yapayım.İzine giderken arabada 4 kişiydik.Ağrı-Çorum-Kırıkkale.Hızımı çoğu yerde 100 den aşağı indirmedim.Bilenler bilir Erzincan daki Sakal Tutan gecidini dahi 4.viteste çıktım ve eski parayla 176000 yaktı.Geri dönüşte biraz daha sakin kullandım 170000 yaktı.Artı 2.0 motor farkı olarak yokuşlarda hiç üzmüyor beni.

Her nekadar konuyu açan arabayı satın almış olsada ben de yorum yapayım.İzine giderken arabada 4 kişiydik.Ağrı-Çorum-Kırıkkale.Hızımı çoğu yerde 100 den aşağı indirmedim.Bilenler bilir Erzincan daki Sakal Tutan gecidini dahi 4.viteste çıktım ve eski parayla 176000 yaktı.Geri dönüşte biraz daha sakin kullandım 170000 yaktı.Artı 2.0 motor farkı olarak yokuşlarda hiç üzmüyor beni.

Konuyu ben actim ve daha araba almadim :)

Benim aracın rengi kötümü?
seninki yine güzel yeşil olanlarda var öldürüyor beni bence en iyi yakışan beyazla gümüş gri opele

Geri