Vectra B'nin hangi Modeli?

2000/2001 Model hangi Vectra?

• 1.6, 100 Hp

Oy: 14 14.3%
  • 1.8, 125 Hp

Oy: 11 11.2%
  • 2.0, 136 Hp

Oy: 68 69.4%
  • 2.0 DTI, 100 Hp

Oy: 5 5.1%

• Kullanılan toplam oy
    98
Satılık

2000model 2.0cc Vectra Cd B2 AT/AC servis bakımlı çok temiz araç laciver döşemeleri kremderi çok acil satılık 05422735165

yani ilk olarak dizel i mi eliyeyim diyorsunuz arkadaşlar ? tama dizeli eledim şimdi.

şimdi diğer elemeye geçecek olursak
ben yazın her hafta sonu denizli den muğla köyceğize tatile gidiyorum. asıl amacım bu yolda az yakması.
ancak bunu n yanındada denizlide kaldığım günlerde ev ile iş arası (max. 1km ) yol katediyorum günlük.
buna görede bir cevap yazabilirmisiniz .

Normal şartlarda, günde 1 km gidilen bir mesafe için araba değil, ayakkabı tavsiye edilmesi daha mantıklı :). Ortalama olarak 4 km den kısa mesafeler için araba kullanmak ekonomik sayılmaz. O nedenle 1 km'lik bir mesafe için arabanın kontağını çevirmeye değmez (özel durumlar hariç).

Normal şartlarda, günde 1 km gidilen bir mesafe için araba değil, ayakkabı tavsiye edilmesi daha mantıklı :). Ortalama olarak 4 km den kısa mesafeler için araba kullanmak ekonomik sayılmaz. O nedenle 1 km'lik bir mesafe için arabanın kontağını çevirmeye değmez (özel durumlar hariç).
teşekkür ederim üstadım. da. sonuç olarak sizin değerli fikriniz nedir ?
1,6 mı 2,0 mi=?

teşekkür ederim üstadım. da. sonuç olarak sizin değerli fikriniz nedir ?
1,6 mı 2,0 mi=?
Ben 1300 kg.lık bir araç için 2.0'ı öneririm. Bugün 1400 cc lik Astra kullandım. Sık sık vites değiştirince 2000 cc'nin farkının daha çok anladım. 5. vites 3000 devirde kendi aracımda 125 km sürat yaparken diğer araç 90 'a zor ulaşıyor. Yani büyük hacimli araçta daha az gaza basarak daha fazla hıza ulaşıyorsunuz.

o eskidendi diye birşey yok... arabaların değer listesi normal olarak her sene güncellenir... senin arabanın bu kategoriye girmemesi her arabada bunun böle olduğu anlamına gelmez...
http://www.tsrsb.org.tr/tsrsb/kasko deger listesi

buradan bakabilirsiniz kasko değerine... 2000cdxlere bakarsan 16050 diyor... yani yıllık 814den daha az olduğu için bir düşük kategoriden ödeyecekler bu sene yani 526 liraya düşmüş oluyor... gördüğün gibi işi çaktıkları vs yok...

benim araba neden yok burada :o

namussuz arabaya ne renk olsa yakışıyor :)

Konfor olarak 2.0 larin Konforu 1.6 lara göre daha fazla mi?
Yoksa Konforda degisiklik yokmu?

Geri