Vectra B'nin hangi Modeli?

2000/2001 Model hangi Vectra?

• 1.6, 100 Hp

Oy: 14 14.3%
  • 1.8, 125 Hp

Oy: 11 11.2%
  • 2.0, 136 Hp

Oy: 68 69.4%
  • 2.0 DTI, 100 Hp

Oy: 5 5.1%

• Kullanılan toplam oy
    98
arkadaşlar merhaba...
yen opel alacağım. ancak konuyu okudukça kafam karıştı iyice.
benim için performanstan ziyade yakıt daha öncemli. şimdi ben ne yapam. 1.6 mı ? 2.0 mı_?
aslında dizel 2.0 dti düşünüyorum fakat bu aracın fiyatı kafamı kurcalıyor. neredeyse benzinli ile fiyatı aynı. ( bu arada 2000 veya 2001 makyajlı kasadan başka almayı düşünmüyorum.) lütfen bi yardım :S:S

arkadaşlar merhaba...
yen opel alacağım. ancak konuyu okudukça kafam karıştı iyice.
benim için performanstan ziyade yakıt daha öncemli. şimdi ben ne yapam. 1.6 mı ? 2.0 mı_?
aslında dizel 2.0 dti düşünüyorum fakat bu aracın fiyatı kafamı kurcalıyor. neredeyse benzinli ile fiyatı aynı. ( bu arada 2000 veya 2001 makyajlı kasadan başka almayı düşünmüyorum.) lütfen bi yardım :S:S

burdaki arkadaslar bana bu konuda sunu anlattilar.

Eger senin icin performans önemli degilse, ve daha cok sehir icinde kullanacaksan, uzun yol fazla yapmayacaksan 1.6 al.

Performans önemliyse, uzun yoldada kullanacaksan 2.0 al.

Yanlissa söyleyin arkadaslar.

Dizelin yakiti az olur ama onunda vergisi yüksek, yil sonunda ayni fiyata gelir. Dizelleri bu arabanin cokda tutulmadigi görülüyor. Piyasada sayisi az.

Tebrikler Opel'i tanımaya başladın bile :D.

ben illa da temizi derim dikkat!!!!!! modele çok kafanı takma temiz hangisini bulursan onu al.

o eskidendi. bir ara yararlananlar oldu. sonra işi çaktılar. bu sefer de kasko değerlerini düşürdüler. hiç uğraşmayın ben baktım 2001 2.0 dti 814 lira ödeyecez paşa paşa. stresimi yokuşlarda 5. vitesten düşmeden sürebilince atmış oluyorum.

kasko değerlerinin düşmesi iyi bir şey zaten bu vergi avantajı için düşecekki yıllık ödenen vergi kasko değerinin yüzde 5ini geçecek ben 2 yıldır bir alt kademden ödüyorum bilip bilmeden konuşmayın ltfn

Konfor istiyorsan 2.0 cdx ilerden unutmaki yakit hepsinde var tüp kullandiktan sonra hepsi ayni

yani ilk olarak dizel i mi eliyeyim diyorsunuz arkadaşlar ? tama dizeli eledim şimdi.

şimdi diğer elemeye geçecek olursak
ben yazın her hafta sonu denizli den muğla köyceğize tatile gidiyorum. asıl amacım bu yolda az yakması.
ancak bunu n yanındada denizlide kaldığım günlerde ev ile iş arası (max. 1km ) yol katediyorum günlük.
buna görede bir cevap yazabilirmisiniz .

Son düzenleme:
Konfor istiyorsan 2.0 cdx ilerden unutmaki yakit hepsinde var tüp kullandiktan sonra hepsi ayni

bunu derken 1.6 larda ayni konfor yokmu yani? bu sonuca mi ulasabiliriz?

Geri