vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bursadaki araç çok iyi duruyor.Serdarım birşey soracagım bu park sensörü yok demişsin.diyelimki arac kaza yaptı tamponu sonradan aldı..peki yeni aldıgı tamponda park sensörü yerleri olması gerekmezmiydi?

bu arada plaka altındaki ızgaraya dikkat ederseniz bir paint çalışması yapıldıgını farkedebiliriz :)

hop arkadaşlarr :) benim konuyu ettiniz, hani 2.0t buldunuz mu :)

ahahahaha ailemin huysuzluğu yüzünden size malzeme oldum vurmayın yüzüme, VW antipatisi var bende eski VW modelleri hariç binmek istemem :D

3.2 GTS'e gelecek olursak MTV / kasko değeri indirimi sayesinde 6 aylık MTV 730 lira, senelik 1460 lira eder. Ben de 2.0T sahibi olmak isterim ancak bu piyasayı en yakından hamza abi takip ediyor, eli yüzü düzgün olmayı geçtim vasat 2.0T bile yok piyasada. Hepsi barzo arabası olmuş, orasına burasına TYPER yazılmış olanlar bile var :D
Benim önceliğim zaten serdarla da sürekli bilgi alışverişinde olduğum gibi 2005 üzeri elegance 1.6 , sunroof şart, deri döşeme ve ısıtma olusa makbule geçer ama onlar da çoğu arabada yok, hepsi var olanlar var KM yüksek 2003 2004 model :D Biri olsa birinden yırtamıyoruz anlayacağınız :D

İlginç bir şekilde de bu bahsettiğim özelliklerin hepsinin yanında spor şasi + felaket karizmatik bir duruşu da barındıran araba 3.2GTS. Macera olduğu doğru olabilir ama beklentilerimi birebir karşılayabilen bir araba olduğu için yüksek vergisi ve yakıt tüketimini sineye çekebilirim. Tek derdim annemi kayseriye kadar peşimden sürüklemek :D

Söylediğinde haklısın Can :) yalnız orjinal GTS tamponu ile Design Edition tamponu diye ayıranlar var bizim memlekette..Halbuki bu tamponlar aynı tamponlar..Birinde park sensörü yuvası var diğerinde yok..Yok ama tamponun iç tarafında sensörlerin olması gereken yerlerde yuvarlak içinde artı işareti oluyor..Yani kısaca hazırlığı var..Orayı uygun matkap ucuyla deldiğinde oluyor sana ön park sensörlü GTS tamponu...Nereden biliyorsun dersen, bendeki tampon da çıkma Design Edition tamponu aslında..Oysa bende park sensörleri vardı..Nasıl yapacağız edeceğiz derken arkasına bir baktım, yukarıda söylediğim gibi hazırlığı vardı :D...Zaten aracın içinde radyonun sol alt tarafında orjinalinden park sensörü aktif/pasif etme tuşu varsa, ön-arka park sensörü olduğuna işarettir bu..

hop arkadaşlarr :) benim konuyu ettiniz, hani 2.0t buldunuz mu :)

Abi buradaki 2.0T GTS Bordo renkli olan, anlatmaya kelimeler yetmez, daha bugün gördüm :( Fotoğraflarda göründüğünden çok farklı, bakarken ağlayacak gibi oluyorum o derece tatlı bir araba. 35den aşağı vermez alan kişi, belki 40 bile versen satmayabilirim müteahit para gani :D Sonuç olarak bulamadım :D

Ya ne enteresandır niyetli değilken 16-17 ilan vardı 2.0 T lerin..Şimdi 2-3 kişiyle hücuma geçtik, hepsi piyasadan kayboldu...Naz yapıyorlar heralde :) 3.0 cdti lar da fena...Stock 400 nm tork var Mert :D:D

Abi buradaki 2.0T GTS Bordo renkli olan, anlatmaya kelimeler yetmez, daha bugün gördüm :( Fotoğraflarda göründüğünden çok farklı, bakarken ağlayacak gibi oluyorum o derece tatlı bir araba. 35den aşağı vermez alan kişi, belki 40 bile versen satmayabilirim müteahit para gani :D Sonuç olarak bulamadım :D

ben para vermem zaten o renkte o arabaya :)

İnan ki 3.0CDTI da düşündüm serdar, iki ayrı modelmişler tıplı 1.6 101hp/ 1.6 105hp twinpört gibi. 177hp/370nm ve 184hp/400nm iki ayrı motor, yıkıldım sonra :(

Bu arada sana gösterdiğim ilk sahibinden 1.6 bej renk olan kafadan kazalı çıktı, hamza abi exper olmuş iyice, anladı kazalı olduğunu, mamaktan arkadaşı yolladım adama, çullanmış adama değişenleri itiraf etmiş ama fiyatta düşmemiş, vazgeçtim :D Muhtemelen macera yoluna giricem ben 3.2GTS rulez :D

Ya ne enteresandır niyetli değilken 16-17 ilan vardı 2.0 T lerin..Şimdi 2-3 kişiyle hücuma geçtik, hepsi piyasadan kayboldu...Naz yapıyorlar heralde :) 3.0 cdti lar da fena...Stock 400 nm tork var Mert :D:D

16-17 abartmada 19 a 1 kere denk geldi o da komple boyalı 200 üstüydü

Geri