vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnan ki 3.0CDTI da düşündüm serdar, iki ayrı modelmişler tıplı 1.6 101hp/ 1.6 105hp twinpört gibi. 177hp/370nm ve 184hp/400nm iki ayrı motor, yıkıldım sonra :(

Bu arada sana gösterdiğim ilk sahibinden 1.6 bej renk olan kafadan kazalı çıktı, hamza abi exper olmuş iyice, anladı kazalı olduğunu, mamaktan arkadaşı yolladım adama, çullanmış adama değişenleri itiraf etmiş ama fiyatta düşmemiş, vazgeçtim :D Muhtemelen macera yoluna giricem ben 3.2GTS rulez :D

beğenmemimiştim zaten önden toplamışlar die :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:54 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:53 ----------

Abi resimlerdeki gibi değil gerçekten, kopkoyu duruyo fişne çürüğü gibi felaket karizması var :D

signumun daha cok karizması var :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:55 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:54 ----------

bak fiyat diplemiş..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...on-fiyat-orjinal-ful-arti-ful-156305104/detay

beğenmemimiştim zaten önden toplamışlar die :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:54 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:53 ----------

signumun daha cok karizması var :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:55 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:54 ----------

bak fiyat diplemiş..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...on-fiyat-orjinal-ful-arti-ful-156305104/detay

Bunu 20ye alsam 28 29 gibi anca toplanır kendine gelir araba, tam rezalet. Kmsi 400binden fazladır motor ister, stopları değiştirip spoileri söküp boyatmak ister, döşemeleri direksiyonu kaplatmak ister, park sensörü koltık ısıtma falan derken astarı yüzünü aşar.

En son 21.000 yaptılar, baktım 1 saat sonra kalktı ilan, 20.500 yaptılar :D 20ye aldı bu galeri, bu fiyattan nokta aşağı vermezler, inşaat firmaları var para gani bunlarda da... Tramer sorgulatan bir arkadaşım 25bin civarı hasar kaydı görmüş, kaportada hasar yok alttan darbe alarak motor dağılmış sandık motor koyulmuş dedi, onun yalancısıyım vallahi :D

En son 21.000 yaptılar, baktım 1 saat sonra kalktı ilan, 20.500 yaptılar :D 20ye aldı bu galeri, bu fiyattan nokta aşağı vermezler, inşaat firmaları var para gani bunlarda da... Tramer sorgulatan bir arkadaşım 25bin civarı hasar kaydı görmüş, kaportada hasar yok alttan darbe alarak motor dağılmış sandık motor koyulmuş dedi, onun yalancısıyım vallahi :D

yokmu arkadaşım mantıklı bi buldugunuz araba :D

Şimdilik yok abi, doğukan gibi hissediyorum kendimi kanım kaynıyo diyesim geliyo :D
[MENTION=61686]Tigran[/MENTION] ge bura :D

Hayırdır Mert ne oldi :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:07 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:01 ----------

Hatırlarsınız, bu araç full + full dü..Önden kazalı idi ve zamanında 25 bin tl idi fiyatı..Şimdi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ctra-2-8-gts-turbo-240-beygir-145388022/detay

:rolleyes:

Yanlız araba bombaymış ha ağzımın suları aktı vallahi :D

Bana rengi hiç hoş gelmedi arabada lacivert ve parlement maviden aslında düşündüm mavi renkten nefret ediyorum yanlız istisnadır Subaru İmpreza'ya acayip yakışıyor :). Ayrıca birde bana diri durmuyor gibi geldi.

Geri