Böyle nutkum tutuldu serdar, oktay ile konuştuğumda bana bel altında boyaları var demişti, aracın sahibi eski bir M5 sahibi açıkçası haşattır diye düşündüm ama taş mermer granit gerçekten ancak izah eder bu arabayı
Pazarlık payı + annemin huysuzluğunun aritmetik ortalamasını bir alarak tekrar düşnülebilir fiyatı makul
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:40 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:34 ----------
Benim sattığım 2.0 Vectra ile şehir içi 8.5-9 litre ortalama tüketimim vardı, bu değerler 1.6 arabaların tüketimine eş değer. Aynı arabayla kardeşimin 13.5 litre tüketim değeri var
Gel gelelim 3.2GTS tüketim değerine, bu arabanın ilk testini yapan kişiler gaza hiç dikkat etmeden bam güm sürerek 13 litre ortalama tüketim yakalamışlar, arabaya alıştıktan sonra daha az yaktırma olayı da var bilirsiniz... Ben kullanırken hep motor devrine ve arabanın ihtiyacına göre gaz vermeye dikkat ederim, en önemli şey arabayı tanımak.
Kabaca bir hesapla arabanın hakkını vererek ekonomiyi düşünmeyerek 13 litre benzin yaktığını hesap etsek, LPG tüketimi de 15 litre olsa
15x2.80 : 42 kuruş /km tüketim değeri elde etmiş oluruz, ekonomik bir aslan beslemiş oluyoruz yani