vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabalar gerçekten tatlı duruyor da serdar, annem mi kaynanam mı anlayamıyorum bezdim :D Babam pamuk gibi adam, annemden geçemiyoruz illaki yakınlarda diyor. Yolladığım 2004 model elegance olanı bakmaya gidicem az sonra, bel altı boyalı diyor tramer temiz, deri döşeme ısıtma sanruf gırtlak spec 25 e ayarlarsam alıcam bezdim artık :D

Temiz bir Vectra 2.0T GTS bulmak gerçekten çok zor. İlanla filan düşecek gibi bir araç değil :) Etrafta olurda denk gelirse adama yapışıp sat diye yalvaracaksın:) Aldın mı da bir daha satmayacaksın gerçekten benimde hayalim:)

Ancak bazen rota başka yöne kayıyor bende:)
Komşumda 2004 Audi A4 S-Line vardı. 1.8T. O da gerçekten çok iyi bir araç. Normal A4'lerden çok daha güzel ve karizmatik. Kendine baktırıyor araç. Bence güzel bir seçenek, değerlendirilmeli.

Temiz bir Vectra 2.0T GTS bulmak gerçekten çok zor. İlanla filan düşecek gibi bir araç değil :) Etrafta olurda denk gelirse adama yapışıp sat diye yalvaracaksın:) Aldın mı da bir daha satmayacaksın gerçekten benimde hayalim:)

Ancak bazen rota başka yöne kayıyor bende:)
Komşumda 2004 Audi A4 S-Line vardı. 1.8T. O da gerçekten çok iyi bir araç. Normal A4'lerden çok daha güzel ve karizmatik. Kendine baktırıyor araç. Bence güzel bir seçenek, değerlendirilmeli.

Hüseyin abi satıyo 2.0T GTS nokta hatası yok arabanın, gönül ister yeni sahibi ben olayım ama imkanlar yetersiz. Ancak C1 1.6 Elegance veya C2 Comfort a yetiyor param.

Hocam Vectra C'ye ne kadar motor seçeneği yapmışlar böyle ya.
1.6 , 1.9, 2.0, 2.2, 2.8, 3.2... Yok mu artıran diyesi geliyor insanın :D
Bu arada bu C kasalar kaç kilo?

Hocam Vectra C'ye ne kadar motor seçeneği yapmışlar böyle ya.
1.6 , 1.9, 2.0, 2.2, 2.8, 3.2... Yok mu artıran diyesi geliyor insanın :D
Bu arada bu C kasalar kaç kilo?

2005 1.9 cdti design edition baktım geçen 1450 kg civarı ağırlığı vardı. Mübarek az daha olsa mercedes ağırlığına çıkacak :rakir:

1.6 Ecotec 100 hp , 1.6 Twinport 105 hp , 1.8 i 122 hp, 1.9 CDTi 150 hp, 2.0 DTi 101 hp, 2.2 DTi 125 hp, 2.0 Turbo 175 hp, 2.2 i ?, 2.8 Turbo V6 24 v 230 hp sanırım, 3.0 CDTi 185 hp, 3.2 V6 24 v 211 hp bu kadar motor bir arabaya fazla gerçekten.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Geri