vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araba yikikdi zaten. Elegancede iyiymis ama he :)

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız son paylaştığın elegance ın sağ ön farı buhar yapmış Mert :confused: GTS lere elegance donanım koysalardı, fiyatları BMW fiyatı olurdu...Araç spor olduğu için gerek görmemişler...ESP devre dışı bırakılması zaten bununla ilgili...Elegance larda ise daha galantör müşteri kitlesi temsil ediliği için, ESP devre dışı tuşu yerine arka elektrikli perde var..

evet gts lerin donanımlarım daha az elegancelardan.

resimler herzaman yanıltır arabayı görmek lazım imkan varsa.

Arabayı şöyle anlatayım arkadaşlar, her gördüğümde bakıyorum dik dik arabaya, okula giderken yol üzerinde işlek bir caddede duruyor araba genelde. Bir de periyodik olarak 13-15bin lira üste koyarak model yükseltme işareti çaktı ailem, tahminimce bej-pancotta elegance olanı alıcaz 2006 model olanı, twinpert motorlu olmasa da pek önemsemiyorum, psikolojik beygirlerle aram yoktur :D
[MENTION=58252]Kontrol Ünitesi[/MENTION]
Serdar, buradan bi arkadaşım kaza yapınca sıfır far taktırdı onlarda da buharlanma oluyodu, sattığım emektarın da buharlanması vardı, alışkınım ben buhara :)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 18:18 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 18:17 ----------

Araba yikikdi zaten. Elegancede iyiymis ama he :)

Sizin oralara yolum düşerse yanyana poz veririz fatih, ikiz dingiller pozu olur ikisi de aynı renk, aynı model :D

Her zaman kardesim :) panacotta :))

twinport astra kullanmıştım, çok kötüydü inşallah vectrada öyle değildir.

Bundaki motor twinport değil hamza abi, C1 motorlardaki düz ecotec motordan var.

[MENTION=58542]ahmetokur[/MENTION]
Bu arabaya baktım ancak bu design edition, comfort'un üzerine sadece 2002-2004 arası elegance modellerde olan 4lü Sidiçencırlı teyp var, farlar karartmalı, stoplar füme o kadar, bir de hoş jantları var, comfortun laciverti yani :D

Geri