vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ESP lambası bugün yandı, dynoya bindirdik arabayı otomatik şanzımanlı diye dyno ölçemedik kapatma tuşu yok diye gaz kesip durdu, el yordamıyla denedik motoru :D Şaka bi yana ne performans, ve yakıt tüketimi için aldık ya, fuzuli keyif için aldık benden çok babam biner artık otomatik sever :)

ESP lambası bugün yandı, dynoya bindirdik arabayı otomatik şanzımanlı diye dyno ölçemedik kapatma tuşu yok diye gaz kesip durdu, el yordamıyla denedik motoru :D Şaka bi yana ne performans, ve yakıt tüketimi için aldık ya, fuzuli keyif için aldık benden çok babam biner artık otomatik sever :)

Gule gule bin, hep aklimda ki bir araba benim de :)

Tapatalk.

Yol bilgisayarından anlık tüketimi bulucam diye geberdim, S tuşu göremedim valla :D Kar tanesi vardı sanırım snow mode, başka bişi görmedim zaten :maden:

anlık tüketim zaten ekranda yazması lazım. s tuşu var diye hatırlıyorum ama :D basınca yüksek devir çeviriyor araba. yada tech 2 ile devre tışı bırakıp ölümüne asılaydın :)

Ön konsol boş duruyor zaten fatih, ilerleyen zamanlarda koltuk ısıtma, esp on/off , olursa sport tuşu da yaparım, arka perde olursa onu da yapayım :D Yeni arabayı ilk alınca şunları şunları yapıcam deyip yapmamak adettendir :D

hayırlısı olsun güle güle kullan, ben geziom mal mal ne alacam die :)

2.0t bakıom
1.9 cdti bakıom
1.4 gt 170hp tsi

bakıom öle :)

Ön konsol boş duruyor zaten fatih, ilerleyen zamanlarda koltuk ısıtma, esp on/off , olursa sport tuşu da yaparım, arka perde olursa onu da yapayım :D Yeni arabayı ilk alınca şunları şunları yapıcam deyip yapmamak adettendir :D

Mert hasar kaydı çıkıyor mu arabada. O fiyata çıkmaması biraz zor, çıkmasa şahane aslında ama yinede çıksa bile aldığın fiyat muazzam. Satarken her türlü kârı var bence...

Geri