vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mert hasar kaydı çıkıyor mu arabada. O fiyata çıkmaması biraz zor, çıkmasa şahane aslında ama yinede çıksa bile aldığın fiyat muazzam. Satarken her türlü kârı var bence...

Öteki konuya yazdım kardeşim, plakayı tramerden sorgulattım hasar kaydı 1 hafta arayla 2 tane var 2007 yılına ait, ancak meblağ yazmıyor. Bugün sigortasını yaparken şasi ve motor numarası olarak sorgulattım. Mafiyet gibi birşeyden yararlanmışlar, kaskoyu delmeyecek şekilde ufak kazaları olmuştur dedi sigortacı.
Bugün emlakçı bir arkadaşım ver bir tur atayım senin tenekeyle dedi, kullanırken zevkten delirdi resmen, 25 trink çalışır gel yarın sat bana dedi, binmek için aldığımdan 1-2 yıl satmayı düşünmüyorum. Şimdiki izlenimlerim, satıp sunrooflu AFL si olan, deri koltuk ısıtma renkli ekran full+full olanını almak, çünkü verdiği tadı ben sana tarif edemem, otomatikten zerre kadar haz etmeyen insanımdır ama çok sevdim :D Havalar ısınsın foto çekip konu açıcam, tamamen arabaya hakim olunca tam ayrıntılı anlatırım :D

Yok artık bu ne ya. 10 senede 10bin km yuh!

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:53 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:51 ----------

Öteki konuya yazdım kardeşim, plakayı tramerden sorgulattım hasar kaydı 1 hafta arayla 2 tane var 2007 yılına ait, ancak meblağ yazmıyor. Bugün sigortasını yaparken şasi ve motor numarası olarak sorgulattım. Mafiyet gibi birşeyden yararlanmışlar, kaskoyu delmeyecek şekilde ufak kazaları olmuştur dedi sigortacı.
Bugün emlakçı bir arkadaşım ver bir tur atayım senin tenekeyle dedi, kullanırken zevkten delirdi resmen, 25 trink çalışır gel yarın sat bana dedi, binmek için aldığımdan 1-2 yıl satmayı düşünmüyorum. Şimdiki izlenimlerim, satıp sunrooflu AFL si olan, deri koltuk ısıtma renkli ekran full+full olanını almak, çünkü verdiği tadı ben sana tarif edemem, otomatikten zerre kadar haz etmeyen insanımdır ama çok sevdim :D Havalar ısınsın foto çekip konu açıcam, tamamen arabaya hakim olunca tam ayrıntılı anlatırım :D

Yani tahmin etmiştim, fiyatı taban fiyattan aldın resmen çok iyi.
25 bu arabaya az...
Dizel + otomatik kombinasyonu bulmak çok zor malum :)

---------- Yeni Mesaj eklenme 13-03-2014 zamanı: 00:28 ---------- Önceki Mesaj 12-03-2014 zamanı: 22:53 ----------

@toGah

Al abi saba pırıl pırıl 2.0 T ... Kayseri'de yeni ilan; http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-dustu-3-gunlugune-sahibinden-156985709/detay

Son düzenleme:

1-2 ayrı galeriden satılığa çıktı bu araba, favori listemde 5 ayrı ilanı vardı. 33.500 ve 32.500 olmak üzere iki ayrı fiyatı vardı. Ne hikmetse satılamadı bir türlü, 4-5 aydır takip ediyorum bu arabayı, olur da bütçe yükseltirsem arabaya ulaşabileyim diye ilanı açan gündoğdu otomotivi favori satıcıya eklediydim.

1-2 ayrı galeriden satılığa çıktı bu araba, favori listemde 5 ayrı ilanı vardı. 33.500 ve 32.500 olmak üzere iki ayrı fiyatı vardı. Ne hikmetse satılamadı bir türlü, 4-5 aydır takip ediyorum bu arabayı, olur da bütçe yükseltirsem arabaya ulaşabileyim diye ilanı açan gündoğdu otomotivi favori satıcıya eklediydim.

satıcı ile görüşüyoruz, galerinin değil araç sahibi gıcık bir eleman galericinin bir arkadaşının arabası,

adam pazarlık eden biri değil muhabbet edip anlaşacak hiç mi hiç değil. sonunda kızdım suratına kapattım :)

2004 üstü bakın, göstergeler çok tırıt duruyor 2002 2003 modellerde. Yol bilgisayar ekranı da daha donuk bunlarda.

Geri