vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2008 115 binde elegance honda civic düz lpg'li siyah sunrooflu 28 verdik. arabayı 37 yazdılar 1 hafta durmadı 35200'e gitmiş :)

Abi zamanında 25 istenen araba şimdi nasıl 35 eder ya :D

çorumda galerideydi 28tl yazmıştı arabaya, plakasıda aynıydı ezbere bildiğim araç, 25 e olurmu dedim anlaşırız gel al dedi.

benim altımda başka araba vardı o zaman kısmet olmadı, 1 hafta sonra baktım araba yok satıldı. 1 hafta daha geçti arabanı yozgattan bu galerinin ilanı girdi 33,5 e

üzerine kayboldu ilan yaz sonunda tekrar istanbuk kücük cekmeceden girdi aradım eleman bide 2. sahibiyim die ilan açmış ne ayaksın kaça aldın kaça verion dedim,32 ye bıraktı zamanında 25 e alamadığım arabaya o paray verecek değilim ya.

o ilan satıldı die çıktı baktım tekrar galeri ilan verdi, galeriyi aradım sordum ne ayaksınız bi istanbul bi yozgat, adam bi akrabama vermiştim tekrar geri aldım ticari araç lazımmış onu verdim dedi.

uzun lafın kısası, max gözümde 26-27 edecek bir araç. km durumunu gözden kaçırmamak laızm

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:16 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:12 ----------

Bej döşemeler hariç çok tatlı araba, bunun simsiyahı, hatta döşemeleri bile maden kömürü renk kodlu olanını 32 liraya verdiler. 90bin kmdeydi asıl onu kaçırdı hamza abi, damarına basayım :D

yok ya alınmaz o araba lpg yok 32 e al 1 lira aldın sattın sigorta muayene 2 en az lpg üüüü bela başa satayım desen 28 e satamazsın

mavi 2.0T yazın küçükçekmece'de sürekli gazlıyordu. Güzel sesi var :)

valla biz s2000'le gazlarken o peşimizden gazlıyordu. kasisten uçtuğunu bilirim :D

valla biz s2000'le gazlarken o peşimizden gazlıyordu. kasisten uçtuğunu bilirim :D

175hp ya geliom diyecek :) galerici bu çekmecedeki elemana satmış arabayı adam ön takım motor bakımları vs. 1-2 harcamış sonra tekrar galeriye vermiş, yani galerici bedavaya getirdi arabayı :)

Geri