vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
23.750 ye aldım ahmet, öldürmeyelim fiyatı lütfen :D Boyalı benim araba, hatta tavan,kaput ve bagaj hariç boyalı gözüyle bak yani ilerleyen zamanda kardeşim bi yerini çizer ben de boyatırım nasılsa bel altı :D

23.750 ye aldım ahmet, öldürmeyelim fiyatı lütfen :D Boyalı benim araba, hatta tavan,kaput ve bagaj hariç boyalı gözüyle bak yani ilerleyen zamanda kardeşim bi yerini çizer ben de boyatırım nasılsa bel altı :D

Bence araç giderken kıçı başı ayrı oynamıyosa, gidişinde bi dengesizlik yoksa hasar kaydı veya pert kaydı olmasının bile bi önemi yok.
Zaten insanlar bu sebepten korktuğu için almıyor pert kayıtlı arabayı... Lakin pert kayıtlı araba alıpta ölümüne memnun olanlarda çok sayıda var...

Yanlış anlaşılma olmasın mert, seninkine öyle demiyom yani piyasadan daha ucuz almışsın ama bi sıkıntı yoksa bas gez cayır cayır nolacak diyom :D

Bence araç giderken kıçı başı ayrı oynamıyosa, gidişinde bi dengesizlik yoksa hasar kaydı veya pert kaydı olmasının bile bi önemi yok.
Zaten insanlar bu sebepten korktuğu için almıyor pert kayıtlı arabayı... Lakin pert kayıtlı araba alıpta ölümüne memnun olanlarda çok sayıda var...

Yanlış anlaşılma olmasın mert, seninkine öyle demiyom yani piyasadan daha ucuz almışsın ama bi sıkıntı yoksa bas gez cayır cayır nolacak diyom :D

pert arabadan korkulmaz doğru düzgün toplanan biyerde toplandıysa,

fakat piyasada o kadar kötü durumda arabalar varki şöyle diyim sana geçen 1 ay önce honda civic gördüm 3 arabadan birleştirmişler. araba elegance sunroof açma düğmesi var sunroof yok tavan başka. vs.vs.vs. pert arabayı yetkili servis adam gibi usulunce toplarsa problem yok ama pert alıpta cıkmacıda haldır huldur toplayan arkadaşlar var 2-3 parca boyalı diye satıyorlar piyasasına pert oldugunu öğrendiğinde işler değişiyor.

Ya bi bmw 1.16 vardi araba orta direkten gumlemisler obur tarafta elektrik direginde gumlemis araba tepeden bakilinca papyona benziyordu. Bostanci sanayide bir topladilar arabayi 4 parca boyali diye cakmislardir :)

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=58542]ahmetokur[/MENTION] istersen hurda de ben arabama sataşmayı severim :D Zaten benimkinde hasar kaydı kaskoyu bozmadığından dolayı yok, sadece tutanak tutulmuş o kadar :D Ama o kadar çok dolandırıclık var ki, ön tampon demiri hafif eğrilince hava yastığı açıldığından pert'e ayrılmış dünya kadar araba bulabilirsiniz, 2 parça boyalı diye...Pert'in tek dezavantajı kasko yapılamaması, pert'in benim gözümdeki anlamı zaten arabayı kasko değerine elden çıkarmaktır.

Eğer oraya buraya getir götür işi için kullanacak olsam pert kayıtlı bir clio sümbül 1.5 dci alır onu kullanırdım, sağlamının bile piyasası ucuz olan ve pert kaydıyla iyice kelepire dönen arabalar oluyorlar, ben de alırım pertli araba.

Allah pertten toplama arabayı hasarsız diye kandırılıp aldırmasın, gerisi olur :D :D

pert arabadan korkulmaz doğru düzgün toplanan biyerde toplandıysa,

fakat piyasada o kadar kötü durumda arabalar varki şöyle diyim sana geçen 1 ay önce honda civic gördüm 3 arabadan birleştirmişler. araba elegance sunroof açma düğmesi var sunroof yok tavan başka. vs.vs.vs. pert arabayı yetkili servis adam gibi usulunce toplarsa problem yok ama pert alıpta cıkmacıda haldır huldur toplayan arkadaşlar var 2-3 parca boyalı diye satıyorlar piyasasına pert oldugunu öğrendiğinde işler değişiyor.

Vatandaş arkadan ciddi hasarlı 97 astra station aracı arkadaşa getiriyor sanayiye, arkadaşta bunu önce bi ortadan ikiye bölüp, hurdadan bulduğu önden hasarlı başka astranın arka yarısıyla ekyapıp komple boyadan geçiriyor ;)

Bizzat şahidim... Sanayide herşey mümkünn

Vatandaş arkadan ciddi hasarlı 97 astra station aracı arkadaşa getiriyor sanayiye, arkadaşta bunu önce bi ortadan ikiye bölüp, hurdadan bulduğu önden hasarlı başka astranın arka yarısıyla ekyapıp komple boyadan geçiriyor ;)

Bizzat şahidim... Sanayide herşey mümkünn

Sonra 3-4 parça LOKAL BOYA mevcuttur de sahibinden.com yapıştır gitsin :D

Geri