- Konuyu Başlatan
Bu fiyatları görünce aklıma aynı kasayı [MENTION=54413]Flea_[/MENTION] nın 23.500'e aldığı geliyo
bir sürü araç var 22 yede 1.9 var 40 a da var..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu fiyatları görünce aklıma aynı kasayı [MENTION=54413]Flea_[/MENTION] nın 23.500'e aldığı geliyo
23.750 ye aldım ahmet, öldürmeyelim fiyatı lütfen Boyalı benim araba, hatta tavan,kaput ve bagaj hariç boyalı gözüyle bak yani ilerleyen zamanda kardeşim bi yerini çizer ben de boyatırım nasılsa bel altı
Bence araç giderken kıçı başı ayrı oynamıyosa, gidişinde bi dengesizlik yoksa hasar kaydı veya pert kaydı olmasının bile bi önemi yok.
Zaten insanlar bu sebepten korktuğu için almıyor pert kayıtlı arabayı... Lakin pert kayıtlı araba alıpta ölümüne memnun olanlarda çok sayıda var...
Yanlış anlaşılma olmasın mert, seninkine öyle demiyom yani piyasadan daha ucuz almışsın ama bi sıkıntı yoksa bas gez cayır cayır nolacak diyom
pert arabadan korkulmaz doğru düzgün toplanan biyerde toplandıysa,
fakat piyasada o kadar kötü durumda arabalar varki şöyle diyim sana geçen 1 ay önce honda civic gördüm 3 arabadan birleştirmişler. araba elegance sunroof açma düğmesi var sunroof yok tavan başka. vs.vs.vs. pert arabayı yetkili servis adam gibi usulunce toplarsa problem yok ama pert alıpta cıkmacıda haldır huldur toplayan arkadaşlar var 2-3 parca boyalı diye satıyorlar piyasasına pert oldugunu öğrendiğinde işler değişiyor.
Vatandaş arkadan ciddi hasarlı 97 astra station aracı arkadaşa getiriyor sanayiye, arkadaşta bunu önce bi ortadan ikiye bölüp, hurdadan bulduğu önden hasarlı başka astranın arka yarısıyla ekyapıp komple boyadan geçiriyor
Bizzat şahidim... Sanayide herşey mümkünn