vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hamza abi 2.0 t simsek gri gordum umraniyede bitane arkasinda dileyene satilik yaziyordu :D nette baktim yoktu. Numarasinida almadim ama araba iyi duruyordu :)

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eyvallah bi daha görürsün inşallah park halindemiydi. belki aynı yerlerdedir?

hani ümraniyeliler bulamadınız mı arabayı :D

boşver Hamza abi sen 2.0t, sana 1.9cdti alalım. Bir tane daha alıcaz 1.9cdti uyku yok 2 hafta bana, bu sefer sunrooflu elegance falan arıyorum :D

boşver Hamza abi sen 2.0t, sana 1.9cdti alalım. Bir tane daha alıcaz 1.9cdti uyku yok 2 hafta bana, bu sefer sunrooflu elegance falan arıyorum :D

ben cok baktım onlara ama düzgün bir araç bulaladım. 2-3 tane baktım motorlar kötü durumda

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 15:08 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 15:05 ----------

1.6 benzinli design alacam sonunda veya elegance 2005-2006 :)

abi ümraniyede tesadüfen gördüm ya :Dbelkide adam orda bile oturmuyor. ama gözüm o arabayı aramakta hala :)

o arabanın sahibi duy bizi gel artık foruma üye ol 2.0t vectraya biniyosun foruma üye değilsin yazık :D

abi ümraniyede tesadüfen gördüm ya :Dbelkide adam orda bile oturmuyor. ama gözüm o arabayı aramakta hala :)

o arabanın sahibi duy bizi gel artık foruma üye ol 2.0t vectraya biniyosun foruma üye değilsin yazık :D

he kesin denk gelmez denk gelsede fiyat uymaz uysada cocuk olmaz olsada üstümüze alırız şey olmaz :)

ya fena gribim abi önümü görmüyorum desem yeridir. sabahtır 5 ilaçla duruyordum hatun çağırdı yanına giderken gördüm ama hastalığın etkisiyle numarasını bile almadım :D yoksa 7 seceresini öğrenirdim :)

Elime 10-12 bin lira civarı para geçerse satarım ben arabayı, üstüne koyup 2.8T OPC alırım, vectra saplantı oldu bende bildiğin :D

ya fena gribim abi önümü görmüyorum desem yeridir. sabahtır 5 ilaçla duruyordum hatun çağırdı yanına giderken gördüm ama hastalığın etkisiyle numarasını bile almadım :D yoksa 7 seceresini öğrenirdim :)

senden başka ümidimiz yok :)

anca gördüğün yerlerde esnaf falansa tekrar aynı yerlerde görme şansın var.

ümraniyede nerelerde gördün arabayı?

:D mert benim cruze'da icradan aldıgım şahıslar nette görmüşler adamlar 1 haftadır bıktırdılar :D manyaklar 7 sülalelerine kredi çektirmişler cruzeda cruze diye deliriyorlar. sende onların hesap vectra satıp vectra alacan yani hacim büyülterek :D

Geri