vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elime 10-12 bin lira civarı para geçerse satarım ben arabayı, üstüne koyup 2.8T OPC alırım, vectra saplantı oldu bende bildiğin :D

vectra bendede hastalık ama ben cok fazla titizim araba alırken, kolay beğenmiyorum

vectra bendede hastalık ama ben cok fazla titizim araba alırken, kolay beğenmiyorum

Ben sineye çekebiliyorum abi tam hastalık oldu bende :D
[MENTION=18022]Fætih[/MENTION] (aha yazdım :D)
motor hacminden ziyade hiç kullanmasam bile o donanımlar olacak arkadaş, ruhsal sorunlarım var benim hepsi olacak, vuycam kıybacı :D

comfort beni kesiyor ya. zaten safranbolu kaç km2'lik mekan :D uzun yoldada tek aradığın sunroof. açacaksın efil efil oohh mis :D

Ben sineye çekebiliyorum abi tam hastalık oldu bende :D

[MENTION=18022]Fætih[/MENTION] (aha yazdım :D)
motor hacminden ziyade hiç kullanmasam bile o donanımlar olacak arkadaş, ruhsal sorunlarım var benim hepsi olacak, vuycam kıybacı :D

:) bi gün elinde patlarsa aldığın araba o zaman kafanı duvarlara vurursun :)

dikkat et :)

çok temiz ilk sahibinden diye alınan sonrasında tavanında bile boya olan araçlar çok gördüm.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 16:30 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 16:29 ----------

comfort beni kesiyor ya. zaten safranbolu kaç km2'lik mekan :D uzun yoldada tek aradığın sunroof. açacaksın efil efil oohh mis :D

nerde gördüm o aracı ümraniyede söylesene bildik biyerler mi?

Abi merkez cami ya :)

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi yeminle sabahtır borçluya bile 150 lira kıyak yapmışım düşün yani hiçbir sayı rakam umrumda değil :D

Geri