vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[MENTION=123]toGah[/MENTION] Olsun hamza abi, ben zaten boyasız araba pek sevmiyorum, en azından boyasız diye alıp hayal kırıklığı yaşamıyorum, en az 3-4 parça boyası olmalı alacağım arabanın. Ki almadan önce sigortacıma gidiyorum sorgulatıyorum incik cıncık, sonra ekspertize sokuyorum işi garantiye alıyorum.
[MENTION=18022]Fætih[/MENTION] belki citroen C4 VTS alırım cam tavanlı, klimadan estirip cam tavandan gösteririz :D

[MENTION=123]toGah[/MENTION] Olsun hamza abi, ben zaten boyasız araba pek sevmiyorum, en azından boyasız diye alıp hayal kırıklığı yaşamıyorum, en az 3-4 parça boyası olmalı alacağım arabanın. Ki almadan önce sigortacıma gidiyorum sorgulatıyorum incik cıncık, sonra ekspertize sokuyorum işi garantiye alıyorum.
[MENTION=18022]Fætih[/MENTION] belki citroen C4 VTS alırım cam tavanlı, klimadan estirip cam tavandan gösteririz :D

boya takıntım yok, tavan hariç :)

c4 çirkin bi araba la

Abi bence alfa romeo 1.9 jtd de gider sana.. Tabi tercih meselesi ama motor açısından aynı genleri taşıyorlar ya malum ;)

boya takıntım yok, tavan hariç :)

c4 çirkin bi araba la

Abi ben çirkin şeyleri seviyorum ya garip bi zevkim var :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 21:13 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 21:09 ----------

Abi bence alfa romeo 1.9 jtd de gider sana.. Tabi tercih meselesi ama motor açısından aynı genleri taşıyorlar ya malum ;)

Hamza abiye Vectra 1.9CDTI beğendiremiyoruz sen alfa diyosun serdar :maden:

Anaa bu arabanin aynisindan geldi la bugun bana. 1.9 dedim 20 25 eder dediydim piyasasina bak vay canina :)

HUAWEI G610-U30 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri