vectra c 2.0t arıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toGah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu konuyu açan kişi 2-3 gün önce taaa Tekirdağ'dan Kayseri'ye gitti bu araca baktı beğenmedi :D
neyini beğenmemiş ki acaba bi sıkıntısımı varmıs kasası fln cok hosuma gitti benim

adam servis bakımlı demiş hamza abi servis kaydını biz yaptırdık diyo :D

hea ben götürdüm servise baktırdım servis kayıtlı oldu araba :) ilk açtıran benim

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:41 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:39 ----------

neyini beğenmemiş ki acaba bi sıkıntısımı varmıs kasası fln cok hosuma gitti benim

araba gitmio :) 1.4 tsi octavi dsg var bizde o bundan daha ii gidio :) turbo arızası verio arıza lambası yakıo ne oldugu belli değil.

bence km hikaye motorda sorun olabilir.

hea ben götürdüm servise baktırdım servis kayıtlı oldu araba :) ilk açtıran benim

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:41 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:39 ----------

araba gitmio :) 1.4 tsi octavi dsg var bizde o bundan daha ii gidio :) turbo arızası verio arıza lambası yakıo ne oldugu belli değil.

bence km hikaye motorda sorun olabilir.
zaten tum bunlar cıktıysa muhtemelen km si orjinal degildir zaten olsada kaç yazar :D

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:15 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:13 ----------

belli samanlığıyla beraber satıyo :)

Arabaya binmeyi unutmuş adam, km ve boya takıntılı kişilere birebir, alınır yani.

23 24 bin liraya kmsi fazla, iyi yol yapmışlar var, ancak az kmli hatasız arıyosan 26 gözden çıkarılır.

23 24 bin liraya kmsi fazla, iyi yol yapmışlar var, ancak az kmli hatasız arıyosan 26 gözden çıkarılır.

ben profil fotomdaki 2004 c kasayı bu yaz 24500 e verdim. 2 parça boya vardı 170bindeydi ama süper yürürü ve motoru vardı sattığımada pişman oldum zaten

2004 modeller eski sistem zaten, tesisat,yol bilgisayar ekranı, teyp, hoparlör falan farklı. Comfort ise iyi fiyata vermişiniz. Elegance ise kafa kafaya.

Geri