neyini beğenmemiş ki acaba bi sıkıntısımı varmıs kasası fln cok hosuma gitti benimbu konuyu açan kişi 2-3 gün önce taaa Tekirdağ'dan Kayseri'ye gitti bu araca baktı beğenmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
neyini beğenmemiş ki acaba bi sıkıntısımı varmıs kasası fln cok hosuma gitti benimbu konuyu açan kişi 2-3 gün önce taaa Tekirdağ'dan Kayseri'ye gitti bu araca baktı beğenmedi
adam servis bakımlı demiş hamza abi servis kaydını biz yaptırdık diyo
neyini beğenmemiş ki acaba bi sıkıntısımı varmıs kasası fln cok hosuma gitti benim
zaten tum bunlar cıktıysa muhtemelen km si orjinal degildir zaten olsada kaç yazarhea ben götürdüm servise baktırdım servis kayıtlı oldu araba ilk açtıran benim
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:41 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:39 ----------
araba gitmio 1.4 tsi octavi dsg var bizde o bundan daha ii gidio turbo arızası verio arıza lambası yakıo ne oldugu belli değil.
bence km hikaye motorda sorun olabilir.
Arabaya binmeyi unutmuş adam, km ve boya takıntılı kişilere birebir, alınır yani.
23 24 bin liraya kmsi fazla, iyi yol yapmışlar var, ancak az kmli hatasız arıyosan 26 gözden çıkarılır.
23 24 bin liraya kmsi fazla, iyi yol yapmışlar var, ancak az kmli hatasız arıyosan 26 gözden çıkarılır.