vectra c almak üzereyim yardım ?

valla ben cok kararsız kaldım ama sanırım bende ortadakini güzel buldum inş sizin için en hayırlısı olur

Galericinin tavırlarına bakılırsa o araba hakkındaki bütün tasarruf yetkisini eline geçirmiş, bence o araba artık galericinin arabasıdır. Bu tür katı tutumları olan bir galericiye güvenebiliyorsan bizler için sorun yok.

evet yetki onda gözüküyor aslında biz ilk gittigimizde son 25 750 dedi biz 25 e ver dedik vermedi 1 hafta sonra kendi ayagıyla gelmiş 25 + komisyon a alın gidin diye bu sefer biz acaba paramı yiyecek diye şüpheye düştük daha aşagısına çekmeye çalışıyoruz araç sahibinin tel nosunuda buldum ama aramadım yarında onu arayacagım inşaallah

Savaş abinin dediği araba mantıklı bencede,ama konyadaki arabada çok güzel görünüyor.İki araçtaki km farkı 40.000 km ye yakın,konyadakını alıp 2 yıl bindikten sonra ancak 150.000 km'ye getirirsiniiz ortalama,eğer konyaya gitme şansınız varsa 114.000 deki araç,yoksa konyadaki derim ;)

ben konyadayım zaten aksaraydakinimi dmek istediniz herhalde aksarayla aram 100 km gitmek kolay :) ama hani 2003 tutulmaz filan diyen var ondan şüphelenmiştim ben herhangi bir sorunu olan arabamı bunlar

Koyu renkli olanın sağ arka kapısında ton farkı var gibi geldi bana. Yine de fotoğraf yanıltıyor olabilir.

Savaş Abi'nin önerdiği içlerinde en mantıklısı gibi duruyor.

baktık 4 parça filan boya çıkıyor sag arkadada var ama çok ton farkı belli deigldi boya makinesiyle baktık bizde çünkü doktor arabası herhalde içi dışı gerçektende acayip temiz duruyor arabayı istedigimiz yerede gösterecegiz zaten

buaraçalrın içinden en uygunu aksaray olan araç sahibinden olan...ama yine karar sizindir fakat tanıdığım galerici olan arkdaşımda vectra var aracı gördüm ben gayette temiz duruyordu...ve üstelik ilk sahibinden...kmde uygun ilana bakın derim...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...comfort-sirali-lpg-li-boyasiz-87213173/detay/

abi sen tamda aksaraydaymısın süper denk geldin ALLAH gönderdi seni bana :)
senin verdigin linkteki comfort abi ben elegance ye bakıyorum yoksa onu görmüştüm hemde çok hoş duruyor araba aslında gitmişken bakarızda hatta ama asıl sıra elegance de onlar iyi degilse öyle geçebiliriz ona
asıl sen bana opel servisi söyle arabayı götürecegimiz yetkili servis vardır kesin orda demi expertiz yapan yerlerde varmı kime gösterebiliriz

valla ben cok kararsız kaldım ama sanırım bende ortadakini güzel buldum inş sizin için en hayırlısı olur

sagol üstadım yardımların için
herkes o arabada karar kılıyor gibi sanki km de orjinalse gerçektende hakkattende güzele benziyor :)

abi sen tamda aksaraydaymısın süper denk geldin ALLAH gönderdi seni bana :)
senin verdigin linkteki comfort abi ben elegance ye bakıyorum yoksa onu görmüştüm hemde çok hoş duruyor araba aslında gitmişken bakarızda hatta ama asıl sıra elegance de onlar iyi degilse öyle geçebiliriz ona
asıl sen bana opel servisi söyle arabayı götürecegimiz yetkili servis vardır kesin orda demi expertiz yapan yerlerde varmı kime gösterebiliriz

üzgünüm ama yetkili bir servisimiz yok burda ama özel servis var aksarayda...iki tane özel servis var...

hiç sormayın 50 plakalı aksaraydaki arabayı satan galeride bir sorun çıktı arabanın km geri alınmış gibi aday 2 ye düştü yani

08,08,2009 123985 km
07,07,2010 151025 km

şu anda 141 000 km yazıyor :D

hiç sormayın 50 plakalı aksaraydaki arabayı satan galeride bir sorun çıktı arabanın km geri alınmış gibi aday 2 ye düştü yani

08,08,2009 123985 km
07,07,2010 151025 km

şu anda 141 000 km yazıyor :D

aynısı bana oldu sultanbeylinde 2005 comfort buldum araba 2007 yılıydı yanılmıyorsam 79 binmi 89 bin bakımı yapılmış ama yıl 2011 araba 90 küsür binde :) bir tane adam akıllı galericiye denk gelmedim daha :D babam ileride galeri açmayı planlıyor söz veriyorum açarsak dürüst olacağım :D

aynısı bana oldu sultanbeylinde 2005 comfort buldum araba 2007 yılıydı yanılmıyorsam 79 binmi 89 bin bakımı yapılmış ama yıl 2011 araba 90 küsür binde :) bir tane adam akıllı galericiye denk gelmedim daha :D babam ileride galeri açmayı planlıyor söz veriyorum açarsak dürüst olacağım :D

aksaraydaki öbür arabadada sorun çıktı zaten 3 üde olmadı hiç sormayın

konyadakinin motor ölü çıktı 24 500 e pazarlıgı bitirdik her şeyden geçti motor yarım dediler bende almam dedim kaldı

aksaraydaki düşük km li ise aradım gelecem arabada kusur çıkarsa yol parasını alırım dedim oda ben karışmam araba burda dedi arabana güvenmiyon o zaman deyince kıvırmaya başladı ben hiç göstermedim bana öyle dediler falan filan dedi oda kaldı yasni 3 ilandaki arabada olmadı :(

izmir de 2-3 tane comfort var ama bakacak yok onada :(

aksaraydaki öbür arabadada sorun çıktı zaten 3 üde olmadı hiç sormayın

konyadakinin motor ölü çıktı 24 500 e pazarlıgı bitirdik her şeyden geçti motor yarım dediler bende almam dedim kaldı

aksaraydaki düşük km li ise aradım gelecem arabada kusur çıkarsa yol parasını alırım dedim oda ben karışmam araba burda dedi arabana güvenmiyon o zaman deyince kıvırmaya başladı ben hiç göstermedim bana öyle dediler falan filan dedi oda kaldı yasni 3 ilandaki arabada olmadı :(

izmir de 2-3 tane comfort var ama bakacak yok onada :(

ya ben de alcam 1-2 ay sonra bu km düşürme olayı benide korkutuyor adam 80 bin der bakarsın motor yarım olur.gider expertiz parası :) başka araba gösterirsin oda öyle olursa yine gider expertiz parası :) bu expertizi biz yaptırmak zorundamıyız.satan adamdan talep etsek olurmu.bu seferde şu aklıma takılıyor.serviz adamın tanıdığı olursa motor iyi kaput iyi arabayı al dermi serviste sahtecilik olayı oluyormu.bu soruyu hiç servise araba götürmediğimden soruyorum :)

Ekspertiz ücreti için araç sahibi ile bir anlaşma yapılabilir. Mesela dedikleri çıkmazsa ekspertiz ücretinin tamamını veya bir kısmını kendisi öder.

Geri