çok yağ yaktığı hikaye bizimki gayet normal...
LPG li 1.6 Vectra C lerden bahsediyorum. Sizin aracınız nedir ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vectra c 1.6 zavolli lpg...LPG li 1.6 Vectra C lerden bahsediyorum. Sizin aracınız nedir ?
vectra c 1.6 zavolli lpg...
aslında olabilir ama yukarıdaki ilanlarda olan arabalarıon sahipleriyle görüştüm ben ' bak dediklerin haricinde çıkarsa yol paramı alırım dedim ' adamlar hemen kıvırmaya başladı vermem bana ne diye yani arabaya güvenmiyor çünkü yalan atıyor ama arabasına güvenen bir insan olsa zaten hiç huzursuz olmaz fazlası çıkarsa yol paranıda öderim der
değişimden değişime 1 lt yakıyormuş kesin lpg takılıncada daha çok olabiliyormuş servis bana da dedi
Aynen öyle. Ben satılıklara koyduğum 22 senelik aracımın bile arkasında dururken, adam 6-5 yaşındaki aracının arkasında durmuyorsa o adamdan zaten araç alınmaz. Kim ne derse desin, gerçek kullanıcılar araçlarının kusurlarını kabaca da olsa bal gibi bilirler.
Oooo piti piti karemela sepeti.Çocukluğumuzda vardı Aynı buna benzemiş Ben bir galerici hiç biri diyorum.Çünkü sadece resim ve faraziyeler.Aracı gidicen görecen inceleyecen hissedecen.Herkes iyi niyetli kimsenin yorumuna kötüdür demem asla.Ama işin gerçeği bu.Resimden araba anlaşılmaz.