vectra c almak üzereyim yardım ?

aradığım zamn dediğinin haricinde birşey çıkarsa yol paramı alırım olayına başıma gelen bir durumdan ötürü çok sinirlenirim.
önceki aracımı satarken konyadan biri ile görüştüm. adam yol paramı alırım bak dedi. tamam dedim. ama bak ilandada yazıyor arabanın sadece ön tamponu boyalı başka birşeyide yok dedim.tamam abi biliyorum dedi.
bizim buralara gelince araca baktırdı. hiç birşey bulamadı. kaportacıya götürdü. adam ön tampon boyalı diyince 96 model araçtan 1000-1500 tl indirmeye kalktı. yok olmaz dedim boya olayını sen biliyordun dedim.o zamn yol paramı ver diye tutturdu. baya bir tartışma ve munakaşadan sonra aracı baktırdığımız yerde dur ilanı gösterecem sana dedim. yanımızda diğer dükkanlardan ustalar filan da geldi. baya bi kallabalıklaşmıştı etrafımız. ustalar bana cephe almaya başlamışlardı adamı çağırmışın olmazsa yol parasını verirrim demişsin sözünden dönme demeye başladılar.o arada telde ilanım açıldı. ilanda aracın neyi var neyi yok hepsi noktasına virgülün yazılıydı.tabi tampon meseleside orda yazıyordu.aracı almaya gelen zaten yazdığını biliyordu da para koparmaya çalışıyordu çakal. çevremdeki ustalara da gösterdim ilanı. ustalar ilanı görünce adammı düdüklemeye çalışıyon sen burda defol diyip kovdular elemanları. (tabi muhabbet biraz daha sert geçmiş olabilir :)her kelimeyi ayrıntılı olarak yazmıyayım)
senin niyetin kötü olmayabilir ama 100 tl yol parasına dayak isteyen adamlar ver memlekette. şimdi ne zamn yol paramı isterim dediğini duysam hemen o günü hatırlar sinirlenirim.
bu olaydan sonra böyle yol parasını alırım heeee diyenlere , araba burda ister bak ister bakma keyfin bilir dedim. sonra aracı yol paramı isterim diyip de isteren gel istersen gelme 5 kuruş vermem dediğim bir arkadaşa sattım.

vectra c 1.6 zavolli lpg...

Benim vectra c 1.6 2003 elegance idi ve bin km de yaklaşık 800 grm yağ yakıyordu, sanırım kasa ağır geldiğinden ilk kalkışlarda motor zorlandığından bu yağı yakıyordu. Bu nedenle yağ yakıyor dedim. Sizin aracınız yakmıyorsa yakmıyordur, ancak lpg li araçlar mutlaka yağ yakar diye biliyorum.

aslında olabilir ama yukarıdaki ilanlarda olan arabalarıon sahipleriyle görüştüm ben ' bak dediklerin haricinde çıkarsa yol paramı alırım dedim ' adamlar hemen kıvırmaya başladı vermem bana ne diye yani arabaya güvenmiyor çünkü yalan atıyor ama arabasına güvenen bir insan olsa zaten hiç huzursuz olmaz fazlası çıkarsa yol paranıda öderim der :)

Aynen öyle. Ben satılıklara koyduğum 22 senelik aracımın bile arkasında dururken, adam 6-5 yaşındaki aracının arkasında durmuyorsa o adamdan zaten araç alınmaz. Kim ne derse desin, gerçek kullanıcılar araçlarının kusurlarını kabaca da olsa bal gibi bilirler.

değişimden değişime 1 lt yakıyormuş kesin lpg takılıncada daha çok olabiliyormuş servis bana da dedi

1 lt kadar çok normal bizim corollada yakıyor o kadar astrada yakıyordu...

Oooo piti piti karemela sepeti.Çocukluğumuzda vardı :) Aynı buna benzemiş :) Ben bir galerici hiç biri diyorum.Çünkü sadece resim ve faraziyeler.Aracı gidicen görecen inceleyecen hissedecen.Herkes iyi niyetli kimsenin yorumuna kötüdür demem asla.Ama işin gerçeği bu.Resimden araba anlaşılmaz.

Aynen öyle. Ben satılıklara koyduğum 22 senelik aracımın bile arkasında dururken, adam 6-5 yaşındaki aracının arkasında durmuyorsa o adamdan zaten araç alınmaz. Kim ne derse desin, gerçek kullanıcılar araçlarının kusurlarını kabaca da olsa bal gibi bilirler.

aynen oyle abi tum uyaniklar bizimi buluyor araba satacagimizda damlayan yagdan para kesmeye kalkiyorlar bu adam diyorki iyi dediler aldim gostermedim hic yalan oldugu belli duru

Oooo piti piti karemela sepeti.Çocukluğumuzda vardı :) Aynı buna benzemiş :) Ben bir galerici hiç biri diyorum.Çünkü sadece resim ve faraziyeler.Aracı gidicen görecen inceleyecen hissedecen.Herkes iyi niyetli kimsenin yorumuna kötüdür demem asla.Ama işin gerçeği bu.Resimden araba anlaşılmaz.

birini secin aliyim demedim ki takintim 2003le 2004 un farkini sormakti oda 3 arabada egale oldu zaten :)

Geri