vectra c almak üzereyim yardım ?

O konuda hiç kimse net bir şey diyemez. Bakımlı araç var bakımsız araç var. Ben ekonomik olsun diye kısmen adi/kalitesiz yağ kullanırım bir başkası kıyar paraya kaliteli yağ kullanır veya araca hararet yaptırıp conta yakar ..... gibi, o nedenle ortalama bir şey demek bence yanlış olur. İyi bir kullanıcının elinde bence 100.000 km nin önemi yoktur. Ben 210.000 km deki A kasa Vectra'yı korkmadan aldım, şu an 270.000 km ye yaklaştı halen maşallahı var.

O konuda hiç kimse net bir şey diyemez. Bakımlı araç var bakımsız araç var. Ben ekonomik olsun diye kısmen adi/kalitesiz yağ kullanırım bir başkası kıyar paraya kaliteli yağ kullanır veya araca hararet yaptırıp conta yakar ..... gibi, o nedenle ortalama bir şey demek bence yanlış olur. İyi bir kullanıcının elinde bence 100.000 km nin önemi yoktur. Ben 210.000 km deki A kasa Vectra'yı korkmadan aldım, şu an 270.000 km ye yaklaştı halen maşallahı var.

abi çok güzel yazmışsın olayı özetlemişssinde işte bana yol göster akıl ver abi :) nasıl anlıcaz onu. 2,0 98 vetramdan 5 bin tl zarar ettim aldım arabayı bişe yoktu 3 gün sonra bi arıza vermeye başladı yaktı beni ama ilk araba deneyimimdi :) bir daha karşılaşmamak için cok soruyorum soruşturuyorum.bu ikinci deneyimde aynı hatayı yapmayım :)

ya ben de alcam 1-2 ay sonra bu km düşürme olayı benide korkutuyor adam 80 bin der bakarsın motor yarım olur.gider expertiz parası :) başka araba gösterirsin oda öyle olursa yine gider expertiz parası :) bu expertizi biz yaptırmak zorundamıyız.satan adamdan talep etsek olurmu.bu seferde şu aklıma takılıyor.serviz adamın tanıdığı olursa motor iyi kaput iyi arabayı al dermi serviste sahtecilik olayı oluyormu.bu soruyu hiç servise araba götürmediğimden soruyorum :)

ben giderken yanımda anlayan biriyle gidiyorum zaten o öncelikle kaporta ve motora bakıyor herkes iyi kötü motorun ölü olup olmadıgını bilir egzos un dumanından yag çubugundaki üflemeden anlar kesinlikle eger motor ve kaporta sınıfı geçerse o zaman diagnostik e baglanması için servise götürüyoruz ama oda her yerde olmuyormuş çogu şehirde diagnostigi olan bi tamirci bile yokmuş bu durumda ALLAH a emanet alıp geleceksin yada hiç gitmeyeceksin

Ekspertiz ücreti için araç sahibi ile bir anlaşma yapılabilir. Mesela dedikleri çıkmazsa ekspertiz ücretinin tamamını veya bir kısmını kendisi öder.

aslında olabilir ama yukarıdaki ilanlarda olan arabalarıon sahipleriyle görüştüm ben ' bak dediklerin haricinde çıkarsa yol paramı alırım dedim ' adamlar hemen kıvırmaya başladı vermem bana ne diye yani arabaya güvenmiyor çünkü yalan atıyor ama arabasına güvenen bir insan olsa zaten hiç huzursuz olmaz fazlası çıkarsa yol paranıda öderim der :)

teşekkürler savaş abi bilgi için.peki 100 bine gelmiş bir arabanın motoru ortalama yüzde kaç olur

saglıklı kullanılsa en kötü yüzde 80 olur dur

abi çok güzel yazmışsın olayı özetlemişssinde işte bana yol göster akıl ver abi :) nasıl anlıcaz onu. 2,0 98 vetramdan 5 bin tl zarar ettim aldım arabayı bişe yoktu 3 gün sonra bi arıza vermeye başladı yaktı beni ama ilk araba deneyimimdi :) bir daha karşılaşmamak için cok soruyorum soruşturuyorum.bu ikinci deneyimde aynı hatayı yapmayım :)

benim önceki opelim forumdada ekli 217,000 de aldım arabamı yüzde 70 motor var tahmini dedilerdi ama buna 150.000 de motor ölü elinde kalmadan götür ver dediler akrabam hemde usta

bursadakinin hava yastgında bir çizik gibi birşey var gördünmü yoksa çok güzele benziyor bide 2005 modelin teybi ve direksiyonu farklı ama bu 2004 gibi duruyor onuda anlayamadım

Vectra C 1.9 CDTI elegance donanımlısını ve 2006 ve üzerini öneririm. LPG li 1.6 Vectra C ler çok yağ yakıyor

2006 ve üzerine çıktıgım zaman elegance donanıma pek bakamıyorum bütçe max 28 bin tl gibi araba çok harika olursa belki 1 tl daha çıkabilirim

ucuz dizeller var onlardanda korkuyorum zaten

bide dizellere sorunlu diyorlar o konuda bilginiz varmı

saglıklı kullanılsa en kötü yüzde 80 olur dur

benim önceki opelim forumdada ekli 217,000 de aldım arabamı yüzde 70 motor var tahmini dedilerdi ama buna 150.000 de motor ölü elinde kalmadan götür ver dediler akrabam hemde usta

bursadakinin hava yastgında bir çizik gibi birşey var gördünmü yoksa çok güzele benziyor bide 2005 modelin teybi ve direksiyonu farklı ama bu 2004 gibi duruyor onuda anlayamadım

2006 ve üzerine çıktıgım zaman elegance donanıma pek bakamıyorum bütçe max 28 bin tl gibi araba çok harika olursa belki 1 tl daha çıkabilirim

ucuz dizeller var onlardanda korkuyorum zaten

bide dizellere sorunlu diyorlar o konuda bilginiz varmı

Dizellerde çıkarsa çıkarsa pompa arızası çıkar. Bu konuda da alırken arabaya iyi baktırırsanız, siz de iyi kullanırsanız ve bakımları zamanında yaptırırsanız sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Dizellerde çıkarsa çıkarsa pompa arızası çıkar. Bu konuda da alırken arabaya iyi baktırırsanız, siz de iyi kullanırsanız ve bakımları zamanında yaptırırsanız sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

bende ondan korkuyorum hem mali müşavirim hem çiftciyim köyde varillerle mazot var o mazottan depo doldurmaya kalkarsam yarın birgün motor başıma bela olur diye korkarım :D

Geri