vectra c angel far netten

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaslar bu ısaret sterlın ısaretı dımı yanlıs anlamayalım da galıba euro dııl ve farın tanesıde euro olursa 324 mılyon sterlınde 414 mılyona gelıyo yanlıs anlamayında ucuz dedınız de bızım farların acılması cokta zor dııl ben daha bun boyattım bızım sıyah gts farların tanesı zaten 285 ytl
kaca boyattın acaba?birde ön tamponu indiriyorlarmı farı sökmek için

o farlar ebayda satılıyor volkan çiftini 300 milyona alabilrisin ebaydan sadece gelirken gümrük kısmını hallet tr den 550 ytlye falan almayın çok pahalı fk nın stopları bile ben beyenmiyroum ama trde satılanlar 300-400 milyon ebayda en kralı 120 euroya satılıyor

kaca boyattın acaba?birde ön tamponu indiriyorlarmı farı sökmek için

Aynen cevap yazarsan sevinirim dün yan sanayisini sordum çift ti 300 milyon .... orjinalli söktürüp boyatıcam yada yan sanayisini alıcam.

bu angel eye farların aracın üzerinde cekilmiş resimleri yokmu acaba.varsa güzel bir paylasım olur

modifiyeli vectralar başlıı altında birinde benim eklediğim resiler içinde var

arkadaslar cıftını 120 ytlye boyattım ve on tamponun hepsını sokmeye gerk kalmıyo sadece davlunbazın altından bıraz acıyo okdr oda mecburen cunku orda 1 adet vıda var ve ne buhu yaptı nede su aldı ıcıne

photo0055sm9.jpg

ama ben xenonun orayı beyaz bırakmayı unuttum ama bısey farketmedı böle daha hosuma gıttı :D bıde benden sıze tavsıye farı actıgınızda ıcını sılerken nıkelajlı kısmı bastırarak sılmeyın ıcındekı nıkelaj kalkabılıyo kı bana oldu ıc kısımda bıyer sıyah kaldı

Siyah zeminli far her renge yakışmıyor gibi ya. Mesela arek arkadaşınkine yakışmış ama bizim gümüş grilerde tek başına olmuyor gibi. Bi body kit ve ön tampon değişimi gerekiyor bence. Diğer türlü sırıtıyor.. Ama siyah veya koyu renklere çok yakışıyor ne olursa olsun..

benim aracta boyle gozukuyor, angellar ortaya ciksin diye gece karanligindan cektim fotoyu :D

Geri