Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vectra c sahibi arkadaşlar ön farları açtırıp kaş şeklinde farın iç kısmına led döşettiriyorum yarın açmışken siyaha da boyatsa mı diyorum fikirlerinizi alayım?pazartesi fotoları koyarım inşallah
vectra c sahibi arkadaşlar ön farları açtırıp kaş şeklinde farın iç kısmına led döşettiriyorum yarın açmışken siyaha da boyatsa mı diyorum fikirlerinizi alayım?pazartesi fotoları koyarım inşallah
volkan aklımdan gecen şeyi yaptırıyorsun.cok merak ediyorum nasıl gözükecek.senin farı begenirsem bende yaptıracagım.siyaha boyatırsan bence daha agresif bir görünüş alırsın.
gaziosmanpaşa rami civarında bir yerde yaptırdım. istersen tam adres tel veririm. yaptırmadan önce gel benim arabaya bak şöyle hafif hava kararınca daha net oluşur kafanda ben 250ytl verdim pazarlık et 200ytl ye yaptırırsın tam 8 saat sürdü. onun dışın farın içini temizledik merceğin üzerinde 1 parmak toz çıktı xenonlar inanılmaz aydınlatıyor şimdi. bu da artısı