vectra c angel far netten

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vectra c sahibi arkadaşlar ön farları açtırıp kaş şeklinde farın iç kısmına led döşettiriyorum yarın açmışken siyaha da boyatsa mı diyorum fikirlerinizi alayım?pazartesi fotoları koyarım inşallah

vectra c sahibi arkadaşlar ön farları açtırıp kaş şeklinde farın iç kısmına led döşettiriyorum yarın açmışken siyaha da boyatsa mı diyorum fikirlerinizi alayım?pazartesi fotoları koyarım inşallah
volkan aklımdan gecen şeyi yaptırıyorsun.cok merak ediyorum nasıl gözükecek.senin farı begenirsem bende yaptıracagım.siyaha boyatırsan bence daha agresif bir görünüş alırsın.

yapmayın açtırmayın. ben açtırdım en kralı olsa kessin buğu oluyor. bugün olmassa yarın oluyor. tecrübeyle sabit

dscn1600zj2.jpg
reimler geldi ben çok beğendim. gerçek hali daha iyi fotolar o kadar iyi görünmüyor
dscn1605lz0.jpg

güzel olmuş ama inşallah buhar yapmaz...

ben de cok begendım kaca ve nerde yaptırdın abı benım farlarda sıyah bende dusunurum uygunsa fıyat

gaziosmanpaşa rami civarında bir yerde yaptırdım. istersen tam adres tel veririm. yaptırmadan önce gel benim arabaya bak şöyle hafif hava kararınca daha net oluşur kafanda ben 250ytl verdim pazarlık et 200ytl ye yaptırırsın tam 8 saat sürdü. onun dışın farın içini temizledik merceğin üzerinde 1 parmak toz çıktı xenonlar inanılmaz aydınlatıyor şimdi. bu da artısı

Son düzenleme:
Geri