vectra c angel far netten

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dtvolkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buhar olayınıda arabayı yıkatınca söylerim. adamın tel no:0538 920 04 04 namazında niyazında bir adam temiz iş yapıyor farları bıraktım gece gidip taktırdım

buhar olayınıda arabayı yıkatınca söylerim. adamın tel no:0538 920 04 04 namazında niyazında bir adam temiz iş yapıyor farları bıraktım gece gidip taktırdım

yıkama gibi kısa süreli değil 2-3 saatlik yapmurlu yolculuklarda belli olur buhar olayı. benim başıma geldi ordan biliyorum. ilaçla filan kapattık diyorlar. karbonatla japonu karıştırıp sürüyorlar hepsi hikaye...

benım farlarım acıldı ve sıyaha boyandı yagmurlu yolda da gıttım ne bı buhar oldu ne yıkamada oldu hıc problem yasamadım ve temızlendı de cıdden xenonlarda temızlendıkten sora bı baska oldu :D ama bu led olayı hosuma gıttı bı dusunııım guzel durmus yane o buhar olayı da yapan kıısye baglı ne kdr temız ve ıyı ıscılıkle yaptıgına baglı

siyah bir silikon tarzı birşeyi fitilin kenarından taşana kadar doldurup camı oturtuyor sonra taşan kısımları temizledi ben başındaydım

siyah bir silikon tarzı birşeyi fitilin kenarından taşana kadar doldurup camı oturtuyor sonra taşan kısımları temizledi ben başındaydım
volkan cok güzel olmus kardesim güle güle kullan.gündüz nasıl duruyor fotoları varmı?bende yaptırmayı düşünüyorum.birde içerideki far acma düğmesinemi bagladı yoksa yeni bir düğme mi actı içeriye

volkan cok güzel olmus kardesim güle güle kullan.gündüz nasıl duruyor fotoları varmı?bende yaptırmayı düşünüyorum.birde içerideki far acma düğmesinemi bagladı yoksa yeni bir düğme mi actı içeriye
yok yeni düğme yapmadık parka bağlı gündüz çok belli olmuyor ama gece müthiş duruyor bakan birdaha bakıyor

Arıza lambası falan yakıyor mu arkadaşlar bu yaptırdığınız ledler? Bende angel şeklinde vardı söktürdüm çok sıkıntı yaşattı. Acayip ısınıyordu dirençleri falan. Söktüm kurtuldum...

bende de var ama halkalar sarı yanıyor bir türlü beyaza çeviremedim

photo0055sm9.jpg
Olay budur.Ya arkadaşlar koskoca İzmirde bunu yapacak yer bulamadım.Bilen var mı?

2. sanayi Mspec mustafa

Geri