- Konuyu Başlatan
buhar olayınıda arabayı yıkatınca söylerim. adamın tel no:0538 920 04 04 namazında niyazında bir adam temiz iş yapıyor farları bıraktım gece gidip taktırdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buhar olayınıda arabayı yıkatınca söylerim. adamın tel no:0538 920 04 04 namazında niyazında bir adam temiz iş yapıyor farları bıraktım gece gidip taktırdım
volkan cok güzel olmus kardesim güle güle kullan.gündüz nasıl duruyor fotoları varmı?bende yaptırmayı düşünüyorum.birde içerideki far acma düğmesinemi bagladı yoksa yeni bir düğme mi actı içeriyesiyah bir silikon tarzı birşeyi fitilin kenarından taşana kadar doldurup camı oturtuyor sonra taşan kısımları temizledi ben başındaydım
yok yeni düğme yapmadık parka bağlı gündüz çok belli olmuyor ama gece müthiş duruyor bakan birdaha bakıyorvolkan cok güzel olmus kardesim güle güle kullan.gündüz nasıl duruyor fotoları varmı?bende yaptırmayı düşünüyorum.birde içerideki far acma düğmesinemi bagladı yoksa yeni bir düğme mi actı içeriye
Olay budur.Ya arkadaşlar koskoca İzmirde bunu yapacak yer bulamadım.Bilen var mı?