astraopc sana oha diyorum.
:rakir:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
astraopc sana oha diyorum.
Erhan düzelmedimi haala.
Boşandırmayla alakalı değil. boşansa da ekranda program yada safe display yazar.
Belki aracın tesisatında sorun vardır. Serviste Ekranla teybi tezgahta çalıştırdınızmı hiç.
hocam tam toplama araba olmuş o yadireksiyonda sorun var, teybe uygun ama, aracına uygun değil. Ekranı değiştirsen bile bu direksiyon ile CIM değişmeden direksiyon kumandanın çalışmama ihtimali var.
Ekranın zaten teybine uygun değil. Önce ekranı değiş, sonra o astra direksiyonuna uygun bir airbag al. orada büyük iş var benden söylemesi...
Ben sana kısa bir özet geçeyim. İş bilmeyen bir tamirciye götürülmüş araç %90 önden aldığı hasar sonrası airbagler açılmış, direksiyon o esnada uydurulmuş. Sonra teyp takılmış araca ama işte ekran ile uyuşmuyor. Sağlam masrafı var o aracın orijinal yapmak istersen, ama yok uğraşmam dersen böyle kullan gitsin. Aracın teybinin arkasında ise ISO çevirici kullanılmış olması lazım, eğer değişmesi gereken kabloları değişmemişlerse belki ondan dolayıda kumandaların çalışmaz.
Servisin program atamaması gayet normal.
cim ne demek anlayamadım ?