vectra c bilgi ekranı & teyp uyuşmazlığı yardım!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elenor07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teyp

Erhan düzelmedimi haala.
Boşandırmayla alakalı değil. boşansa da ekranda program yada safe display yazar.
Belki aracın tesisatında sorun vardır. Serviste Ekranla teybi tezgahta çalıştırdınızmı hiç.

servısı arkadas goturdu masada denedılermı bılmıyorum ama uzun bi süre yazılım atılmaya ugrasmıslar yazılım atarken duruyormus yukleme

ekran dıreksıyon ve teypın fotolarını cekıp koyacagım
shmhd.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Ekranda sorun. sana 2003 2004 modellerin ekranından takmışlar. servis nasıl bunu anlayamaz hayret ya. 2005 modellerin ekranları böyle değil hocam sorun o yüzden kaynaklı...
ayrıca bu arac comfort değil mi ?
neden 3 kollu direksiyon var. 3 kollu direksiyon c1 kasada sadece design editionda kullanıldı bir numara var gibi geldi araçta...

hocam tam toplama araba olmuş o ya :( direksiyonda sorun var, teybe uygun ama, aracına uygun değil. Ekranı değiştirsen bile bu direksiyon ile CIM değişmeden direksiyon kumandanın çalışmama ihtimali var.

Ekranın zaten teybine uygun değil. Önce ekranı değiş, sonra o astra direksiyonuna uygun bir airbag al. orada büyük iş var benden söylemesi...

Ben sana kısa bir özet geçeyim. İş bilmeyen bir tamirciye götürülmüş araç %90 önden aldığı hasar sonrası airbagler açılmış, direksiyon o esnada uydurulmuş. Sonra teyp takılmış araca ama işte ekran ile uyuşmuyor. Sağlam masrafı var o aracın orijinal yapmak istersen, ama yok uğraşmam dersen böyle kullan gitsin. Aracın teybinin arkasında ise ISO çevirici kullanılmış olması lazım, eğer değişmesi gereken kabloları değişmemişlerse belki ondan dolayıda kumandaların çalışmaz.

Servisin program atamaması gayet normal.

teyp

aracım 2005 design edition zaten yazılımlarını tokatta biyer atıyormus saglam bısekılde teyp ve ekranı söküp göndereceyız onlar halledıcez ama dıreksıyon olurmu bilmiyorum geldıyınde gorucez artık

teyp

hocam tam toplama araba olmuş o ya :( direksiyonda sorun var, teybe uygun ama, aracına uygun değil. Ekranı değiştirsen bile bu direksiyon ile CIM değişmeden direksiyon kumandanın çalışmama ihtimali var.

Ekranın zaten teybine uygun değil. Önce ekranı değiş, sonra o astra direksiyonuna uygun bir airbag al. orada büyük iş var benden söylemesi...

Ben sana kısa bir özet geçeyim. İş bilmeyen bir tamirciye götürülmüş araç %90 önden aldığı hasar sonrası airbagler açılmış, direksiyon o esnada uydurulmuş. Sonra teyp takılmış araca ama işte ekran ile uyuşmuyor. Sağlam masrafı var o aracın orijinal yapmak istersen, ama yok uğraşmam dersen böyle kullan gitsin. Aracın teybinin arkasında ise ISO çevirici kullanılmış olması lazım, eğer değişmesi gereken kabloları değişmemişlerse belki ondan dolayıda kumandaların çalışmaz.
Servisin program atamaması gayet normal.

cim ne demek anlayamadım ?

teyp

orjınal 2005 desıng lerın orjınal ekranı nasıl bırsey elınızde resmi varmı?

ekran bu... araç sizin aracın modeli değil ama olması gereken ekran bu... bu arada o teyp ve ekranı nasıl tanıtacaklarmış bilmiyorum ama emek ve paranıza yazık olur gibi...

http://www.youtube.com/watch?v=owjytj9u-r8

cim ne demek anlayamadım ?

CIM direksiyon kolon modülü demek, sizin düğmelerinizin komutlarını, ait bag sinyalini vs vs gibi bir çok komutun aracın beyinlerine aktaran kontrol ünitesi oluyor, ama sizdeki sorun ekranın eski model olması. CIM vs ekrandan sonra bakılacak şey.

Bir şey daha airbaglarin açılmadığından eminmisiniz, sanki konsol kaplama gibi duruyor da...:confused:

Geri