vectra C de eibach 30 veya 35 mm yay kullananlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06BB0504
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
inşallah inşallah verdiğim paranın karşılığını tam manasıyla almak lazım demi? iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. yavaş yavaş jant yolu göründü . bakmaya başlayayım

inşallah inşallah verdiğim paranın karşılığını tam manasıyla almak lazım demi? iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. yavaş yavaş jant yolu göründü . bakmaya başlayayım
Sıralamayı güzel yapmışsın,önce düşürdün şimdi janta sıra geldi.Ben önce jant aldım sonra düşürdüm hiç memnun olmadım.Jantlar kendini göstermedi,çok havada kaldı araba.Araç düşünce jant kendini gösteriyor.

selam beyler.bende vectra b kullanıcısıyım.eger orjınal vectra c jantlarınız duruyorsa yada satmayı düşüneniniz varsa djsecooo@hotmail.com dan msj atabilirsiniz teşekkürler.

1 ay sonra konfor ve düşüşle ilgili yorumlar değişicektir:D Yaylar otursun bi daha foto alalım bence. Hayırlı olsun.

Edit: Ben yayları ilk taktığımda öne 1 arkaya 2 parmak giriyordu. Şimdi iki çamurluğada parmak girmiyor:D

ali can senin arabadaki yaylar kaclik? imzadaki fotoda baya bi alcak duruyo :D

selam beyler.bende vectra b kullanıcısıyım.eger orjınal vectra c jantlarınız duruyorsa yada satmayı düşüneniniz varsa djsecooo@hotmail.com dan msj atabilirsiniz teşekkürler.
bir jant alalım bakalım onuda düşünürüz inşallah

ali can senin arabadaki yaylar kaclik? imzadaki fotoda baya bi alcak duruyo :D

3.5:D Ama benim araç 1.3 Cdti ben 1.2 benzinli yayı kullanıyorum:D ondan bu kadar yerlerde:D Corsa D için vogtland hariç diesel modelin yayını getiren yok bide mad falan gibi duyulmamış, en azından benim pek duymadıgım (kullanan bakımından) markalar getiriyo. Ben H&R kullanıyorum:)

Aracımda eibach kullanıyorum.Önler arka kısıma göre daha düşük kaldı bunu da motor bölümünün ağırlığına bağlıyorum.Görüntü Volkan ın aracı gibi 3 cm lik yaylar.Ben şahsen memnunum daha fazla sürüngen takılmayı sevmiyorum.Uzun yolda kullandığımdan yolların durumuda ortada zaten.

Yay takılı olan hemen hemen bildiğim tüm araçlarda ön taraf daha fazla düştü. olması gerekende budur aracın orjinal halinde bile ön taraf biraz daha aşagıda olur. Bence öyle olması daha bile iyi:)

Şekil 1A:

Benim Corsa(yayları ilk taktıgım gün çekilen foto)
img1347jq8.jpg

Son düzenleme:
Yay takılı olan hemen hemen bildiğim tüm araçlarda ön taraf daha fazla düştü. olması gerekende budur aracın orjinal halinde bile ön taraf biraz daha aşagıda olur. Bence öyle olması daha bile iyi:)

Şekil 1A:

Benim Corsa(yayları ilk taktıgım gün çekilen foto)
img1347jq8.jpg
üçlük olduğunu söylemesen beşlik zannederdim.bayağı bir düşmüş

Geri