vectra C de eibach 30 veya 35 mm yay kullananlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06BB0504
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
spring e gore baya dusmus :)

tabi normalde ön bu kadarda düşmemeli:) Benim araçta ön aksa binen agırlık 1000kg olarak geçiyo. Benzinli modellerde ise bu 885kg 115 kg gibi bi fark var. (Bkz: www.irmscher.de i1003001 ve i1003002 nolu parçaların açıklaması) Oturmasıyla beraber biraz daha düştü tabi buna ek olarak. En sonunda böyle bir sürüngene sahip oldum mutluyum:D

Son düzenleme:
Aracımda eibach kullanıyorum.Önler arka kısıma göre daha düşük kaldı bunu da motor bölümünün ağırlığına bağlıyorum.Görüntü Volkan ın aracı gibi 3 cm lik yaylar.Ben şahsen memnunum daha fazla sürüngen takılmayı sevmiyorum.Uzun yolda kullandığımdan yolların durumuda ortada zaten.

verdigin bilgiler icin tesekkurler. aracin fotosu varsa ekleyebilir misin?

heyyyyyyt0111rq2.jpg

heyyyyyyt084sc5.jpg

(3.5) yay tabii kesik hali .....

güzel olmuş aracın motor güçü kaç birde normal yaylarda araç cok sert şimdi nasıl oldu acaba bendede var aynı araçta ama cok sert cukura düştüğünde sanki araç parcalanacak

cok guzel olmus tam istedigim gibi tesekkur ederim benim yaylar da subat sonunda gelecek takinca fotolari paylasirim...

Araç 1.9 cdti . opel arabaları genel olarak yürüyten aksamda sert yapılı yayları değiştikten sonra konforda değişen birşey yok.

eibach in vectra icin 4 farkli yayi var:
1) 1.6, 1.8
2) 1.8, 2.0 Turbo, 2.2, 3.2, 1.9 cdti, 2.2 dti
3) 2.0 Turbo, 3.2, 1.9 cdti, 2.0 dti, 2.2 dti
4) 3.0 V6 cdti

yaptigim arastirmalara gore Turkiye 1.6 ve 1.8 icin olani bulunuyo digerlerini pek getirtmiyolar. en azindan ben 2.0 turbo icin bulamadim ve siparis verdim siparis ustune gelecek. senin yaylar 1.6, 1.8 icin olan mi yoksa 1.9 cdti icin olan mi ?

Son düzenleme:
Geri