vectra c multimedya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende var oem teyp cyclone marka gayetde şık ve zarif duruyor..

the İMAM

arkadaşlar epey araştırdım c kasalar için çıkıntısız teyp bulunmamakta opelin orijinal bir üretimi yoksa eğer (navi ekranlı )
turgay bey in önerdiği linkten 660 tl ye navix 7708 modelini aldım teşekkür ederim ilginiz için

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın... Memnun kalacaksınız, büyük bir keyifle kullanıyorum ve çok memnunum cihazdan...

fotoğraf paylaşabilirmisiniz araç içinden

Siparisini verdim bugun kargolaniyor montaj resimlerini eklerim

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Siparisini verdim bugun kargolaniyor montaj resimlerini eklerim

Cihazınız hayırlı olsun..Ben de düşünüyorum aynı üründen..Ürünün ve teybinizin özellikle arka bölümünün fotoğraflarını da paylaşırsanız güzel olur..

Tabiki.bu konuda forumda yazili olarak bicok bilgi var ama resimli anlatim bulamadim montajini yaptiktan sonra ilk firsatta eklerim

cd30 mp3 olanlarda direksiyon kumandası sıkıntısız çalışıyor diye biliyorum. bende alacağım ancak 1 -2 ay beklemem lazım. :)

Direksiyon kumandasi calismiyor 2006 altinda ama biz bir sekilde calistiracaz artik bakalim cihaz gelsin de

Direksiyon kumandasi calismiyor 2006 altinda ama biz bir sekilde calistiracaz artik bakalim cihaz gelsin de

2005 itibariyle çalışıyor abi 2005 sonrasının tüm aksamı mayajlı kasayla aynı. hatta biz arabayı değiştirince babam sanki arabamı başkasına ödünç verdimde geri gelmiş gibi diyor :D 3 kollu direksiyon ön taraf harici bir farkı yok :D

Geri