- Konuyu Başlatan
yoo benim ön dilde siyah plastik kısım iyikide siyah çukurda tümsekde sürtüyor çünkü
evet öndeki siyah ama yan ve arkayı gövde rengi yapmışlar.. valla çok şanslısın yoksa benim gibi uğraşıyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yoo benim ön dilde siyah plastik kısım iyikide siyah çukurda tümsekde sürtüyor çünkü
anladım valla helal olsun gözünden kaçmamış ben anlamazdım bile gözüme batmazdı sen demek epey aradaki farkları kovalamışsın
o zaman bendende bir bilgi daha veriyim bizim araçların opc lerinde ön amblemin olduğu ızgaradaki gümüş kısım opc lerde araç renginde boyalı bir ara öyle yaptırıcakdım çok usta caydırdı beni böylesi daha güzel falan dedi
hayırlı olsun güle güle kullan
abartma yaaa jant yay var başka bir şey yokya haa birde led far hepsi bu. plan çokta para yoksağol volkan.. valla senin arabanın yanıda bizimki gazoz ağacı olur ancak
abartma yaaa jant yay var başka bir şey yokya haa birde led far hepsi bu. plan çokta para yok
anladım valla helal olsun gözünden kaçmamış ben anlamazdım bile gözüme batmazdı sen demek epey aradaki farkları kovalamışsın
o zaman bendende bir bilgi daha veriyim bizim araçların opc lerinde ön amblemin olduğu ızgaradaki gümüş kısım opc lerde araç renginde boyalı bir ara öyle yaptırıcakdım çok usta caydırdı beni böylesi daha güzel falan dedi