Vectra C nasıl olmuş??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PRODK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yoo benim ön dilde siyah plastik kısım :) iyikide siyah çukurda tümsekde sürtüyor çünkü :)

evet öndeki siyah ama yan ve arkayı gövde rengi yapmışlar.. valla çok şanslısın:D:D yoksa benim gibi uğraşıyorsun:)

anladım valla helal olsun gözünden kaçmamış ben anlamazdım bile gözüme batmazdı sen demek epey aradaki farkları kovalamışsın :D :D

o zaman bendende bir bilgi daha veriyim bizim araçların opc lerinde ön amblemin olduğu ızgaradaki gümüş kısım opc lerde araç renginde boyalı :D bir ara öyle yaptırıcakdım çok usta caydırdı beni :D böylesi daha güzel falan dedi :D

anladım valla helal olsun gözünden kaçmamış ben anlamazdım bile gözüme batmazdı sen demek epey aradaki farkları kovalamışsın :D :D

o zaman bendende bir bilgi daha veriyim bizim araçların opc lerinde ön amblemin olduğu ızgaradaki gümüş kısım opc lerde araç renginde boyalı :D bir ara öyle yaptırıcakdım çok usta caydırdı beni :D böylesi daha güzel falan dedi :D

:D:D:D süper detay

hayırlı olsun güle güle kullan

abartma yaaa :) jant yay var başka bir şey yokya haa birde led far hepsi bu. plan çokta para yok

sen para tutan kısımları halletmişsin.. bu arada farlar 10 numaradan biraz fazla olmuş:D:D güle güle kullan..

img0136uds.jpg

benim arabadaki gibi mi :):):)

evet :)

Geri