Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracın guzel olmus kazasız belasız kullanman dılegıyle....ama bence o opc yle bırlıkte govde rengı olması sıyahtan baska ve opc rengınden baskasına pek gıtmeyebılır dıye dusunuyorum grı bı aracta parlak kalması daha guzel olabılır ya arkadaslar yayla ıstanbul sokaklarında ve bızım gıbı sertı bı araca sahıp olmakla nası rahat edıyosunuz hala onun tereduttunu yasıyorum koysam mı koymasam mı bı cesater edemedım
Park sensörü aslında benim gibi acemi sürücülere lazım.Geri geri park ederken bagırsın ,dur gitme kaldırama çıkacaksın falan desin
Aracın çok güzel bu arada.Hiç bozma.Yalnız beyler anlayamadığım bir durum var.Pek çoğunuz camlarınıza film çektirip karartırıyorsunuz.Neden bu kadar koyu renk cam seviyorusunuz.Çirkin mi duruyor,hayır! Gayet yakışmış.Ama nedenini merak ettim.
evet çok haklısınız bende hiç kimse cevap vermeyecek sanmıştım tşk ederim ilginiz için,arkadaşın 06 Plakalı arabasını görünce bende yaptırmak istedim ama ankarada bu işi yapan neresi olduğunu merak ettim,eğer bilen,işçiliğinden memnun kalmış bir arkadaş bir tavsiyede bulunursa çok sevinirim..herkeze iyi günler...