Vectra C Opc Line

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardeşim güle güle kullan araban müthiş olmuş seçimlerin gayet zevkli güzel bide ses sistemi yaparsan offff :)
Çok teşekkür ederim.Aklımın bir tarafı araca güzel bir tesisat yaptır diyor,öbür tarafı da boşver aracın kapıları söktürüp sağını solunu kurcalatma diyor.Hangi taraf ağır basacak bende merak ediyorum.

gerçekten çok güzel olmuş bende b kasa var ama hastayım şu c kasalara senin araca farlar şart :) 260 euro ise bence hemen al daha fazla inmez aşağıya gibime geliyor o fiyat normal bence ;) bunun siyahı olacak varya off hayal etmesi bile güzel gerçekten... Aracın çok güzel olmuş gerçekten tebrik ederim... (Nazar boncuğu yok ise takın lütfen :))

gerçekten çok güzel olmuş bende b kasa var ama hastayım şu c kasalara senin araca farlar şart :) 260 euro ise bence hemen al daha fazla inmez aşağıya gibime geliyor o fiyat normal bence ;) bunun siyahı olacak varya off hayal etmesi bile güzel gerçekten... Aracın çok güzel olmuş gerçekten tebrik ederim... (Nazar boncuğu yok ise takın lütfen :))
Haklısın bencede farlar şart.Durumu düzelteyim bende siyah zeminli farlardan almayı düşünüyorum.

aracin cok güzel olmus hersey uyumlu yandan arkadan ön panju cantlar harika ama bir eksigi opc nin ön tampon alti oda eklenirse harika olur diye düsünüyorum......

yada böyle birsey
b74e_1.JPG

aracin cok güzel olmus hersey uyumlu yandan arkadan ön panju cantlar harika ama bir eksigi opc nin ön tampon alti oda eklenirse harika olur diye düsünüyorum......
Çok değişik ve güzel tampon altları var ama inanırmısın dediğin tampon altlarını taktırsam 1 ay dayanmaz bu istanbulun engebeli yollarında.Alttaki siyah parcayı devamlı sürtüyorum ne kadar kollamaya calışsamda.

Geri