Vectra C Opc Line

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
güzel olmuş kazasız belasın bin

pict0271xo7.jpg

pict0280tt6.jpg

irmscher panjuru takılmıs haliyle

panjur cok şık olmus gule gule kullan gokhan... bi de farlari degistirirsen tam olcak ;)

panjur cok şık olmus gule gule kullan gokhan... bi de farlari degistirirsen tam olcak ;)
cok saol burak.farları da içi siyah olanlarla değiştirmeyi planlıyordum ki vectra c angel eyes lar türkiyeye geldi.Kısmetse şimdi onlardan almayı istiyorum ama fiyatları biraz insin diye bekliyorum.
car2017july200820resizenp7.jpg

angeller guzel duruyo gercekten... panjur siyah, farlar da siyah tabanli olursa cok sert bi gorunus olur onden bakinca ;)

Maşallah sitedeki en beğendiğim araçlardan biri. Angellarla süper olur FK sanırım angellar.

Maşallah sitedeki en beğendiğim araçlardan biri. Angellarla süper olur FK sanırım angellar.
Evet FK markaymıs angellar ama 260 euro gibi bir fiyat verdiler.Bana biraz pahalı gibi geldi.Üzerinden biraz zaman gecsin fiyatı iner diye düşünüyorum.yoksa görüntüsü çok hoşuma gitti.

kardeşim güle güle kullan araban müthiş olmuş seçimlerin gayet zevkli güzel bide ses sistemi yaparsan offff :)

aracın tam hayal ettıgım gıbı gercekten cok guzelolmuşallah kazasız belasız bınmek nasıp etsın

Geri