Vectra C Opc Line

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hele şükür irmscher panjurumda geldi.kısmetse 1-2 güne taktırıp resimleri koyarım

Olağanüstü olmuş. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Gerçekten söylenecek söz zor bulunur.

On Numara Olmus Allah Kaza Bela Vermesin

ben jantların bijon marka çap ve üzerindeki lastillerin ebatlarını öğrenebilirmiyim?

araç çok güzel olmuş.ama çokta kurcalamamk lazım.tadında bırakmak lazım.böylesi gayet hoş.

ben jantların bijon marka çap ve üzerindeki lastillerin ebatlarını öğrenebilirmiyim?
Volkan jantlar 5*110 orjinal opel 3.2 gts jantı.yetkili opel bayisinden aldım.lastik 215/50/17 kullanıyorum.istanbul trafiğinde 45 ve düşük profilli lastikler cok konforsuz oluyor.

Son düzenleme:
çok pahalı mı ne kadara maloldu? çok hoş olmuş
opel club card indirimle 1200 civarı tutmustu jantlar.aslına bakarsan piyasadaki diğer marka jantlara göre biraz daha pahalı oldu ama neticede orjinal opel jantı ve bijon ölcüleri 5*110.piyasada bu ölcüde 17 inc jant modeli pek yok genelde 5*112 den başlıyor,hal böyle olunca bilezik falan takılıyor,ben pek sevmiyorum o tarz işleri.

yalnız jantlar beklediğimden ağır cıktı ve yakıs biraz arttı

bende sevmiyorum uydurma işleri henüz 5*110 jant deng gelmedi o yüzden sordum gene de güzel olmuş

Geri