Vectra C Opc Line

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyinli araçda ne yapsan olmuyor zırt pırt arıza ışıkları yakıyor bunun esas nedenide voltaj dengesizliği beyin normal yollaıdığı voltajdan düşüğünü algıladımı yada fazlsını direk uyarı veriyor led deki bizim araçlarda arıza vermesinin tek nedeni bu

aslında o farları takarlardı doğru voltajı yakalamak gerek mesela bazı arıza ışığı yakan xenonlarda aynı mantıkda arıza ışığının yakmasının nedeni voltaj dengesizliği gene onada xenon kablosundan bir kablo çekiyorlar ona park ampül falan bağlıyor voltajı dengeliyorlardı..

o farlar içinde öyle bir şey yapılabilirdi arıza ışığı yakmazdı

canın sağ olsun açtır farları yaptır. bak ben led yaptırdım bu kadar yağmur yağdı buhar yapmadı
Bende senin dediğine karar verdim angel olmayınca,içi siyah olanlardan çok temiz çıkma far bulursam onları açtırıp ledli şerit yapacağım senin yaptırdığın ustaya,yalnız ledde hata veriyormu acaba?

beyinli araçda ne yapsan olmuyor zırt pırt arıza ışıkları yakıyor bunun esas nedenide voltaj dengesizliği beyin normal yollaıdığı voltajdan düşüğünü algıladımı yada fazlsını direk uyarı veriyor led deki bizim araçlarda arıza vermesinin tek nedeni bu

aslında o farları takarlardı doğru voltajı yakalamak gerek mesela bazı arıza ışığı yakan xenonlarda aynı mantıkda arıza ışığının yakmasının nedeni voltaj dengesizliği gene onada xenon kablosundan bir kablo çekiyorlar ona park ampül falan bağlıyor voltajı dengeliyorlardı..

o farlar içinde öyle bir şey yapılabilirdi arıza ışığı yakmazdı
Voltajı dengelesin diye araya birşey koydular ama yinede arıza verdi.2 tane elektrikçiye gittim ikiside yapamadı.

benimki gibi yaptır istersen farı açdır içini siyaha boyat güzel oluyor ama benimkiler buhar yapıyor ibr daha elden geçirticem...

Bende senin dediğine karar verdim angel olmayınca,içi siyah olanlardan çok temiz çıkma far bulursam onları açtırıp ledli şerit yapacağım senin yaptırdığın ustaya,yalnız ledde hata veriyormu acaba?
açtır siyaha boyat şerit led yaptır. elemanda vectra c tecrübeside var artık. ledde hata vermiyor. park ampüllerini sökme üzerinde kalsın onlarıda beyazıyla değiştir uyumlu olsun. istersen benimkine gel bak ondan sonra yaptır. gece çok hoş duruyor

Arkadaşlar yanlış anlamayın da bu led olayını far içine yapmak artık özenti duruyor gibi sanki. Bunun yerine farklı yerlerde düşünülse daha orijinal olur kanısındayım. Örneğin yeni E serisinde, anlatmak istediğimi çok güzel uygulamışlar. Mercedesten de bu beklenirdi doğrusu, kendine has bir tasarım olmuş...
570130393c92cdbc42f.jpg
http://img22.imageshack.us/img22/184/570130393c92cdbc42f.jpg

mercedesbenzeclass20108rp1.jpg
http://www.opelim.net/forums/[url=h...k.us/img22/184/570130393c92cdbc42f.jpg][/url]

far içi zaten çok özenti duruyor bence yani audi yapmış diye her markada öyle yapmak zorunda değil mercedesde çok güzel yapmış ben bakdım benim araçda koyabilicek şık durabilicek bir yer yok olsa koyucam :) bu e serisindeki gibi bu gündüz farı olayını aynen böyle şeritli q7 lerde falanda var tamponda yeni e serisinde bir de dikkat ederseniz sis farı yok adamlar sis farının olduğu yere gündüz farını koymuşlar bizim arabalardada ancak öyle olur sisfarları çıksa yerine komple gündüz farı yapılabilir..

bizim tamponlar zaten yekpare gövde sislere kadar iniyor ancak tamponu delmek falan lazımki yapılsın yoksa koyucak yer yok sislerin oraya belki takılır ama şık olmaz güzel durmaz

bu arada yeni e serisi olayı bitiren bir araç üstündeki sistemler aracı yürüyen robot yapmış tanıtım filmini izledim arabada bir sistemler var yani adam arabayı kullanmasada araba kendini kullanır uyku sistemi var uyuduğunu seziyor direk sesili uyarı veriyor önündeki dashboard da kahve amblemi çıkıyor yol takip mesafe sistemi var mesela takip mesafesini aşdın arabanın dibine çok yanaşdınmı araç kendini frenliyor kör nokta ve sollama sistemi var aynada bir ışık var sollamaya çıkıcağın vakit sinyal bile vermesen araç seziyor ve direk ileriyi geriyi hesap edip aynada yeşil yada kırmızı sollayabilir yada sollayamassın ışığı yanıyor falan yani şöför hatalarını minumuma indirmişler mükemmel bir araç olmuş... tabi fiyatıda mükemmel :D

Son düzenleme:
Evet cidden harika araçlar ya, bakalım ne zaman binebileceğiz :D Gündüz farı konusunda yaratıcı olmak lazım illaki olsun deniyorsa. Ben çok gerekli görmediğim için kendimi zorlamadım pek :D Ama insignia alsam tabiki gururla yakarım o ayrı, çünkü nispeten orijinal...

bir laf varya audi çakması diyorlar şimdi o farların içine takanlara audi far için içinde yapmış bırak onda kalsın dimi hiç bir şey aslının yerini tutmuyor çünkü

biz yapıcaksak tamam yapalım bizde takalım day light ama bize orjinal olsun yaratıcılığımızı kullanalım bakan audi çakması değilde vectraya çok yakışmış adamlar şurasına takıyorlar çok orjinal tatlı duruyor desinler :D

bu arada ben bir ara kafayı takmışdım bu daylighta nette örnek bir resim aradım vectra c de uygulanmış yabancı sitelerde özellikle bir tane bulamadım bir tane bulsam şöyle orjinal bir şey gözüme hoş gelse direk bende yaptırıcakdım..

Geri