Vectra C Opc Line

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yani mesela Citroen C4 lerdede BMW 5 serisi tipi far kaşı var sözde ama hem çakma hem işlevsiz hemde kötü görünüyor. Mercedes boşuna mercedes olmamış velhasıl :D

zaten citroen çakma işinde lider

bu arada gündüz farı faydalı bir şey aslında en eski mantık farında açık olsun yolunda mantığıyla yapılmış bir şey hatta türkiyede böyle bir kampanyada vardı gündüzleride fararınızı açık tutun görün görülün diye halk beeldiye totobüsleride açık geziyordu bende bir ara açıyordum millet kardeş farın açık diye uyarıyordu :D birde iyi niyetle iyilik olsun diye söylüyorlar kıramıyorumda kapıyodum farı :D:D

bu day light ın çıkış mantığı bu olsa gerek millet kardeş farın açıkda diyemez :D ayrıca led olması iyi fazla elektrik yemez yani her açıdan iyi bu yüzden bunun üstünde çok durmuşdum ama hep tuningci arkadaşlarım bile farın içine yapalım falan dediler audi çakması olur dedim boş ver yakışmaz bize :)

tamponun altına sislerin oraya bir şey uysa güzel olabilir birde bir role sistemi falan olsa misal farlar kapalıyken devrede olsa farlar devreye girdimi kapansa falan şahane olur ..

181483890_o.jpg
181483875_o.jpg
181483901_o.jpg

10b2_1_sbl.JPG
0e3f_1_sbl.JPG
7792_1_b.JPG

tigra icin yapilmis bir sey buldum ama sanirim benzerini benim yurdum ustasida yapar, vectraya da astraya da..

işde yapılır yapılırda o dediğini yapmak için sanırsam tamponu delmek yada kesmek lazım

evet tamponu düzgün bir sekilde kesip tahmin edersem fiberden ince bir cerceveyle bir uygulama bu kismet olursa benim zafi ye böyle bir planim var ama ustasini bulmak lazim..yaklasik 3 ile 5 cm derinliginde bu lambalar..

kolay gelsin emrah yanlış en ufak bir şeyde tamponda çöpe gider bir tamponda az para değil riskli yani ama olursada güzel görünüceği kesin çokda orjinal durur..

sagolasin hakan ,ama önemli olan direk tampon arkasi bakalim müsaitmi.oda ayri bir sorun ama bu tür led ler felaket hosuma gidiyor..

dogru irmscher ama o led leri yapan firma orijinal tomponlarada uyguluyormus,ayriyeten signum ve vectralarada sis lambalarinin oraya uyguluyorlar..

Geri