Vectra C Opc Line

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gh912
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
usta harbi bomba olmuş araç allah kaza bela vermesin arkaya bitane en kocamanından bi spoyler tamamdır olay :D:D

usta harbi bomba olmuş araç allah kaza bela vermesin arkaya bitane en kocamanından bi spoyler tamamdır olay :D:D
eyvallah kardes sagolasın.ben arkaya irmscherin ince spoylerini taktırdım.genelde sadelikten yanayım
pict0013ey7.jpg

Çok yakışmış genel olarak. Fakat bu opc line' ın arka tampon altı arkadan bakınca uyumsuz duruyor bence. Onun yerine GTS tipi arka tampon altını tercih ederim...

Çok yakışmış genel olarak. Fakat bu opc line' ın arka tampon altı arkadan bakınca uyumsuz duruyor bence. Onun yerine GTS tipi arka tampon altını tercih ederim...
opc tampon altının ortasındaki parca gts in siyah plastik difüzörü,o difüzörü önceden aldım ,aracın orjinal plastik tampon altına ekleyip kalan yerleri boyayacaktım tıpkı gts gibi olacaktı fakat ustalar yapamadılar.yapamayınca servise gittim gts tampon altı için ama megersem gts in tampon altı diye birşey yokmus ek gibi gözüken parca tamponla bir bütünmüş.
21053dsnc5.jpg

resimdeki kırmızı işaretli yerler ek gibi duruyor ama değilmiş ben inanmayınca serviste takılmamıs tampon vardı gösterdiler.buna benzer birşey düşünüyorsan sarı işaretli parcayı alıp opc tampon altıyla birleştiriliyor.eskiden kırmızı işaretli bölümün aynısını irmscher yapıyormus ama artık üretimden kaldırmış

Hadi yaw, hayallerim yıkıldı :( Neyse artık vergiler düşerse bi 3.2 GTS alırız olur biter :) Ayrıca bilgiler için teşekkürler :good:

Son düzenleme:
Aracınız gerçekten çok güzel duruyor. Harcadığınız emek ve parayı hakeden bi vectra olmuş. Fakat ön tampon altına birşeyler düşünürseniz iyi olur. Çünkü aracın bütünlüğünü bozuyor.

güzel olmuş

Aracınız gerçekten çok güzel duruyor. Harcadığınız emek ve parayı hakeden bi vectra olmuş. Fakat ön tampon altına birşeyler düşünürseniz iyi olur. Çünkü aracın bütünlüğünü bozuyor.
tampon altına bir şeyler yaptırma fikrinden her gecen gün soguyorum.istanbul yollarında o bölgeyi sürtmeden kullanmak zor bir iş

Maaşallah güzel olmuş.Ön tampon için bişey düşünme bence.Dediğin gibi istanbul yollarında çok uzun yaşamaz bence :)

araç güzel olmuş tam opc line yapmışsın ama abartma opc line sade bir pakettir normal opc 3.2 de de tampon altındaki dil siyahdır ve çok sadedir opc farkı esas aracın içinde başlar

opc nin deri sinden tutda halı takımından tutda torpidosunun içine kadar her şeyi farklıdır mesela opc nin göstergeleri plasmadır çok arıyorum o plasmayıda bulamadım önemli olan bence bunları benzetebilmek yoksa opc nin büyük bir şeyi yok arkaya bir tampon altı al yan etekleri boyat arka stoplambasını üstünü filimle karart tamamdır

şu ön ızgarada logo iptali falanda yapmayın yani hiç bir araçda yok ne opc de var böyle bir şey ne gtslerde var ebayda logosuz ızagaraları 25-30 euroya satıyorlar bir şey değil arabada orjinalinde olmayan şeyleri beyler lütfen yapmayın zaten güzel yakışan bir şey olsa opel kendisi yapar şu krom kaplama mesela bilhassa bütün opc gts serilerine bakdım hiç birinde krom kaplama seti yok zaten hiçde yakışmıyor vectralara parada değil ucuzda ama ben yakıştıramıyorum

bende opc olayına başladım e-bayden ufak ufak parça siparişleri vermeye başladım ama ben içinden başladım orjinal opc halı takımı siparişi verdim opc logoları siparişi verdim deri yanına baskı olan ve opc vites topuzu siparişi verdim bir gelsin içiyle işim bitsin dışı kolay.. plasma gösterge ekranını arıyorum bir yandan cid kovalıyorum bence arabanın dışından çok içi önemli

ben zaten ön farların içinide boyattım siyaha opc farına benzettim güzel oldu bu arada c2 lerde opc façası atıcaksanız arka kanat değişti normal bildiğimiz büyük kanat var artık c2 lerde çok da yakışıyor o ince kanatları pek yakıştıramıyordum...

bu arada opc sedan gts liftback vectra galiba çünkü benim nette gördüğüm bütün gtsler liftback sedan değil

Geri