usta harbi bomba olmuş araç allah kaza bela vermesin arkaya bitane en kocamanından bi spoyler tamamdır olay
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eyvallah kardes sagolasın.ben arkaya irmscherin ince spoylerini taktırdım.genelde sadelikten yanayımusta harbi bomba olmuş araç allah kaza bela vermesin arkaya bitane en kocamanından bi spoyler tamamdır olay
opc tampon altının ortasındaki parca gts in siyah plastik difüzörü,o difüzörü önceden aldım ,aracın orjinal plastik tampon altına ekleyip kalan yerleri boyayacaktım tıpkı gts gibi olacaktı fakat ustalar yapamadılar.yapamayınca servise gittim gts tampon altı için ama megersem gts in tampon altı diye birşey yokmus ek gibi gözüken parca tamponla bir bütünmüş.Çok yakışmış genel olarak. Fakat bu opc line' ın arka tampon altı arkadan bakınca uyumsuz duruyor bence. Onun yerine GTS tipi arka tampon altını tercih ederim...
tampon altına bir şeyler yaptırma fikrinden her gecen gün soguyorum.istanbul yollarında o bölgeyi sürtmeden kullanmak zor bir işAracınız gerçekten çok güzel duruyor. Harcadığınız emek ve parayı hakeden bi vectra olmuş. Fakat ön tampon altına birşeyler düşünürseniz iyi olur. Çünkü aracın bütünlüğünü bozuyor.