Vectra C sizce hangi jant???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06BB0504
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vectra C icin hangi jant???

• Kullanılan toplam oy
    60
bende 16 jantlarla kar lastigi kullancam o yuzden duracak. bi de buyuk jant almak istiyorum ama almisken 17 almanin bi mantigi yok diye dusunuyorum... almisken 18 alayim diyorum...

senin arabanin fotosu varsa koyabilir misin? bi de gtc jantiyla nasi oluyo ona bakayim :)

Son düzenleme:
bende 16 jantlarla kar lastigi kullancam o yuzden duracak. bi de buyuk jant almak istiyorum ama almisken 17 almanin bi mantigi yok diye dusunuyorum... almisken 18 alayim diyorum...

senin arabanin fotosu varsa koyabilir misin? bi de gtc jantiyla nasi oluyo ona bakayim :)

yukarda yazdımya almadım diye takdılar hoşda durdu ama arkadaş vardı yanımda ne gerek var dedi seninkilerde 16 buda 16 boşuna adamları zengin edicen dedi adamlar benim jantları alıyorlardı üstüne 800 tl de para vericekdim şayet alsaydım :)

tam okumamisim :) jantlari vermeden 800 versen normal de hem jantlari verip hem de ustune para verip 16 jant almak cok pahali olurdu iyi ki vazgecmissin...

1 numara çok iyi o olmazsa bu fiyatlara bbs bulunabilir sanırım ch modeli yada ona yakın modeller güzel olabilir...

adamlar lastikçiydi zaten senin jantlar alan olmaz falan filan dediler belkide orda üç kağıt yapıp ucuza getirmeye çalışdılar neyse almadım zaten ama şunu diyim çok tatlı duruyor gtc jantları vectrada denemelik bir yerde satılık varsa git bir taktırt bak aracında nasıl durmuş ben 16 olduğu için almadım niyetim çünkü kaliper kaplamasıydı o gtc jantlarını alsam gene olmıycakdı kaplama o yüzden almadım...

3 diyorum ben yakışmış bi de üstüne takınca tadından yenmez :)

arkadaslar 1 numarayi fiyatindan dolayi cok dusunmuyorum. o janti alabilmek icin cok beklemem lazim bi de o kadar para vermeye degmez diye dusunuyorum...

1 numara bence diğerleri iyi durmuyor. Bu jantın replica sını muhakkak bulursun bence jantçıları bir dolaş

ben de şu an benim vecra c için araştırma aşamasındayım. ancak OPC nin replica sı bizim arabalar için biçilmiş kaftan.. ha saab jantları güzel ama bütünlük ve orjinallik düşünülürse ve orjinal janta o kadar para verilmeyeceği de hesaba katılınca benim terciğim 2 numaradan yana olurdu.. ama sen arabana neyi yakıştırıyorsan olay odur bence:) yalnız formumuzda da replica jantlar hakkında olumsuz görüşler içeren bazı konular var o yüzden güvenilirliği konusunda biraz düşündürücü..

Geri