Vectra C sizce hangi jant???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06BB0504
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vectra C icin hangi jant???

• Kullanılan toplam oy
    60
jantlar gercekte nasil gozukuyo rengi nasil biraz anlatabilir misin. foto da isik falan gelmis cok parlak duruyo bi de rengi koyu gri gibi gozukuyo gercekte de oyle mi yoksa fotoda mi oyle cikmis. ben daha takamadim biraz nakit sıkıntım var onu cozersem haftaya genis capli arastirma yapicam ve aklima yatan bi jant alicam kismetse :)

jantlar gercekte nasil gozukuyo rengi nasil biraz anlatabilir misin. foto da isik falan gelmis cok parlak duruyo bi de rengi koyu gri gibi gozukuyo gercekte de oyle mi yoksa fotoda mi oyle cikmis. ben daha takamadim biraz nakit sıkıntım var onu cozersem haftaya genis capli arastirma yapicam ve aklima yatan bi jant alicam kismetse :)

jantların görüntüsü harika.. dediğin gibi çok parlak değil orjinal opc ye göre biraz parlak ama bana sorarsan hafif parlaklık zengin göstermiş:D bu arada sen jant+lastik nakit ne kadar fiyat aldın en son.. ama gerçekten çok yakışıklı jantlar:cool:

Jant lastik komple fiyat almadim sadece jant icin fiyat aldim. 18 icin 300 tl civar olur dedi 19 icin 350 civari olur dedi. Aslinda bende bi canli canli gormek istiyorum ama ankarada henuz yok galiba...

img2140small.jpg

Burak bu jantta gösterdiğin replika bence.Senin için nasıl durduğu ve rengi hakkında bir fikir oluşturur sanırım.

benim ilk sayfada fotosunu koydugum siyah gts deki de replica gibi geldi bana. arabanin sahibi ingiltere de ona sordum gercek dedi servisten aldim dedi anlamadim. orjinalle ayni durmuyo cok parlak duruyo o yuzden hosuma gitmedi...

benim ilk sayfada fotosunu koydugum siyah gts deki de replica gibi geldi bana. arabanin sahibi ingiltere de ona sordum gercek dedi servisten aldim dedi anlamadim. orjinalle ayni durmuyo cok parlak duruyo o yuzden hosuma gitmedi...

vauxhall la opelin parçaları bir değil ben bunu başka yerdede yazdım vauxhall dışardan başka markaların ürünlerini standart kendi araçlarında orjinal olarak kullanabiliyor..

arkadaslar bugun bi jant daha begendim ama bijon araligi ayni mi degil mi bilmiyorum. internetten baktim volvo bijon olcusu 5x108 yaziyo ama jantci bana israrla 5x110 dedi. sizce replica da 5x110 olabilir mi?

img0631t.jpg

replicavolvo1250.jpg

1. jant süper olmassa 3. jant

ama replica jantlar orjinalden daha agır kg olarak perofrmnasa etkilerinide düşünmek lazım

son denedigin jantta fena değil balgat michelin değilmi ora?

Son düzenleme:
evet bugra balgattaki herko janta gittim baktim...

Geri