motor farkıda var ben en çok 17 yi düşünürüm aracıma ama ardaşdaki vectra 2.0 ona 21 e kadar yolu var performansdan yer ama araç her şekil kaldırır o jantı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende opc jantini cok begeniyorum ama rengi hosuma gitmedi replica jant hakkindaki konularda da yazmistim onceki arabamda 2 yil replica jant kullandim hic bi sorun yasamadim... bu yuzden tekrar replica jant alabilirim saglamlik konusunda kafamda soru isareti yok...ben de şu an benim vecra c için araştırma aşamasındayım. ancak OPC nin replica sı bizim arabalar için biçilmiş kaftan.. ha saab jantları güzel ama bütünlük ve orjinallik düşünülürse ve orjinal janta o kadar para verilmeyeceği de hesaba katılınca benim terciğim 2 numaradan yana olurdu.. ama sen arabana neyi yakıştırıyorsan olay odur bence yalnız formumuzda da replica jantlar hakkında olumsuz görüşler içeren bazı konular var o yüzden güvenilirliği konusunda biraz düşündürücü..
bende opc jantini cok begeniyorum ama rengi hosuma gitmedi replica jant hakkindaki konularda da yazmistim onceki arabamda 2 yil replica jant kullandim hic bi sorun yasamadim... bu yuzden tekrar replica jant alabilirim saglamlik konusunda kafamda soru isareti yok...