Selam Abiler, içinden çıkamadığım bir durum var. Aracımda anlamlandıramadığım yavaş yavaş gelişen bir durum var zira ben birden bunun farkına varamadım. Öncelikle şuradan başlayayım aracım son 5 aydır ısrarla P0130 arızası yakıyor. Yanında başka bir arıza yakmıyor Kısa devre vesaire gibi bir arıza değil sadece Konum1 Emme manifolduna bağlı olan O2 sensöründe bir problem var ya da okunan veriler sağlam değil diyor ya da ben öyle biliyorum. Benzinde veya Tüpte ne ile gidersem gideyim O2 sensörüm yanıyordu. Sonra bir problem daha peydah oldu. Aracım mümkün değil sürat almıyor. Benim arabam bu değil. Gaza sonuna kadar basıyorum motor uğultu yapıyor süratte kimse yok. Doğru devri bulup çok yüksek devir çevirtirsem sürat alıyor. Gaza kökleyince olduğu yerde sabit ivme ile gidiyor neredeyse. Bir problem daha var. Aracın gazına beyin cerrrahı gibi milimetrik basıyorum hepimizi arkaya yapıştırıyor. Sonra çekiyorum gazdan sanki frene abanmış gibi içinde kim varsa öne yapışıyor. İnanılmaz keyifsiz bir sürüşü olmaya başladı. Bugün en sonda teklemeye başladı düşük devirlerde getirip garaja kilitledim. Sanırım servise gideceğim öncesinde bilmem gereken ne var ? Aracım normal seyir halinde normal değerler verirken gaza çok bastığımda 25-30 bazen yokuş yukarı 40 litre / 100 gibi değerler gösteriyor meşrebine göre. Ne dersiniz