Vectra CDX hakkında bir soru

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bugün şirketten bir bayan arkadaşın arabasını inceledim satılıktaymış.kullanılmadığından dolayı satıyormuş yani:)araba 2001 CDX B2 otomatik vectra.araba kapalı garajda yatan araba arkadaşlar.site garajında 10 ay yatıyormuş.sadece 2 ay biniliyormuş.oda bir ramazanda birde yazın bir ay tatile gidiliyormuş.tam benlik araba valla.arabada yok yok.CDX olarak birtek deri döşemesi yok zaten benim için olmaması daha iyi.sunroofta var.xenon menon harika duruyor ve 36.500 de araba.söyler söylemez işi mişi unutup,atlayıp arabaya incelemeye gittik.acayip diri duruyor bu kadar diri vectra görmedim.ama iyi para istiyor.18.500.ne derseniz değer mi?araba müthiş temiz.içi yeni kokuyo valla.tam aradığım araç:confused:

fiyat normal değer ,
fakat fazla yatan araba iyi olmaz (her hafta çalıştırdıysalar bişey demem )

Çok iyiymiş bence km mükemmel sunroof filan da var 0 vectra almaktan pek farkı yoktur.

al çabuk yoksa adres ver biz alırız :)

17500 yada 18000 bağlarsın ve o fiyat o araba için çok çok iyi bence
ben cdx mi gecen hafta 20300 sattım.fiyat gayet yerinde
ve bide otomatik olmasaymıs dadından yinmezmiş, hatta ben direk atlardım böle bi arabaya

Fotoğraf varmı.Baya merak ettim arabayı.Bu arada için ısındıysa ve satmayı düşünmüyorsan al derim.

makyajlı olanımıdır bu acaba?resmini çekip koyarmısın.almayacaksan bize adres verde biz bakalım birde.2.5 cc V6 motor değilmi?biraz bilgi verirmisin lütfen.bide hiççalışmamış arabalarda karıncalanma olur derler.umarım arasıra çalışmıştır.saygılar.

arkadaşlar yatıyor dediğim haftada 1 gün(pazar) falan binilmiş yani lafın gelişi.foto çekemedim sadece yakından biraz inceledim.kadın,şirkete getirmiş belki alıcı çıakr diye.camında satılık falan alıcı çıkar belki diye.alıp götürdü zaten arabayı.valla içim gitti.özellikle otomatik olduğu çok güzel.bazen annemde kullanıyor onun için iyi.benim için farketmez.araba makyajlı vectra.birtek deri döşeme yok.xenon,sunroof hep var.2.5 v6 değil 2.0 136 hp CDX

Geri