Vectra CDX hakkında bir soru

aman abicim ne lagunası ya bilmiyorum kullandınmı lagunayı ama hiç tavsiye etmem karada uçuş zevki yaşamak istiyorsan o ayrı :D ama vectradan sonra hiç iyi gelmez diye düşünüyorum.

7 sene laguna kullandım ben.merak etme,memnun olmasam düşünmem bile.7 sene boyunca tek arıza ışığı yakmayan arabayı alırım ben!hatta vectranın direksiyon hissi laguna kadar iyi değil o kadar ciddiyim.vectra otomatik olduğu için anneme vermeyi düşünüyorum.bugün öğleden sonra arabaya baktırtcam.akşam bilgi veririm

Son düzenleme:
baba bitir işini..Kaçırılırmı ya öyle bir araba o paraya.. hemen al bence.ne ustası ne bakması ya..CDX diyorum B2 diyorum Kaçmaz diyorum..

hade hayırlısı....inşallah olur..

arkadaşlar telefonda görüştüm. 19 a galeriyle anlaşılmış.acilen satacakmış.sen bilirsin dedim yüzüne kapattım çok sinirlendim valla ya.çok yazık oldu valla o arabayı bitirirler galericiler.kim bilir kime gidecek.cdx hayallerimde suya düştü.neyse arabam gül gibi şükür

7 sene laguna kullandım ben.merak etme,memnun olmasam düşünmem bile.7 sene boyunca tek arıza ışığı yakmayan arabayı alırım ben!hatta vectranın direksiyon hissi laguna kadar iyi değil o kadar ciddiyim.vectra otomatik olduğu için anneme vermeyi düşünüyorum.bugün öğleden sonra arabaya baktırtcam.akşam bilgi veririm

2.0 140 lık lagunanın hakkını veremediğini duydum ayrıca sürat arttıkça yerden yükseliyormuş hissi veriyor ama sorunsuzluk tabi arabadan arabaya değişir ona birşey diyemiycem.Yinede çoğu açıdan vectranın yerini tutmayacağını düşünüyorum.

sen ben vereyim 19 deseydin..500 ytl ile pahalı olmaz be..

arkadaşlar telefonda görüştüm. 19 a galeriyle anlaşılmış.acilen satacakmış.sen bilirsin dedim yüzüne kapattım çok sinirlendim valla ya.çok yazık oldu valla o arabayı bitirirler galericiler.kim bilir kime gidecek.cdx hayallerimde suya düştü.neyse arabam gül gibi şükür

Ya 19.000 galeri aldıysa bu adamlar arabayı 20000 üzerinde satarlar.Vay be.

Geri