Vectra CDX hakkında bir soru

yahu 19 bin ben vereyim diyeydinya.galericiye verme 18500 ben alayım der insan.yabancıya gitmesin der bi bişiler der işte öyle araba arıyon madem kaçırılırmı ya.ayıp sana.nerden bulcan şimdi 19bine böyle temizini.kupon arabada böyle küsürata baılmaz.neyse sıkma canını.
mesajımda söyledim ben galiba görmediniz.ben araç sahibini aradığımda çoktan araba galeriye verilmiş.yoksa bende bilirim ne yapacağımı.bir şekilde o arabayı alırdım

bi tanıdığımızda var laguna 140 lık ve fazla güzen vermedğini söyledi oda arabadan anlayan biridir ondan güvenirim ayrıca arabayı kötülemek değil sadece vectra cdx dururken lagunayı tercih etmezdim bunu söylemek istedim.yanlış anlaşılmasın.
Ayrıca cdx in galeriye gitmesine üzüldüm insan niye galeriyi tercih ederki!!!
valla ben lagunamı şu anda bile arıyorum açık söyleyim.ayrıca her an 200 yapacak değilsin.hem yüksek sürat önemli değil.belli bir hıza ne kadar çıktığı önemli.lagunada bu konuda bir dahi idi.deri koltukları,performansı,genişliği,konforu süperdi valla

ayrıca adamın aracı galeriye vermesinin nedeni çok acil satılık ev borcu içinmiş.dedim,galeriden geri alıyım ama düşündüm,galeride araba almak hiçte mantıklı değil bu devirde.güvenemiyorum o yüzden yatar iş.inşallah daha güzelini buluruz.yükselin gösterdiği araba bitirdi valla beni.eridim

abi gel sana almanyadan alalım bi vectra bak tam senlik 2002 model 2.2lt 147hp Vectra Elegance 66bindeymiş araç içine bayılacağına eminim fiyatı sonuna yazıyorum inanması zor ama gerçek
e776_27.JPG

f3cd_27.JPG

f7f6_27.JPG

f8b4_27.JPG

tam 3600eurocuk konsoldaki bilgi ekranı renkli
bi vectranın içi bukadar mı güzel lüks ve ferah olur mükemmel duruyor değil mi
yükselcim bu aracı getirtmek mümkün mü?

getirmek mümkün tabi emre abi ama şu şekilde ben bulgaristan doğumlu ve oranın vatandaşıyım benim gibi birini bulucaksın şuan 1 yıla çıktı getirme hakkımız 1 yıl trde kalıcak sonra götürüp el değiştiricek araç mesela bi kez kendi adıma 1 yıl sonra babamın adına o şekilde getirebiliyorsun el değiştirmezse 1 yılda bgde kalmak zorunda ama değiştirip getirebiliyorsun
küçük bi not o 1 yıllık sürenin 5 yıla çıkarılacağı gibi bi duyum aldık yani halen uğraşılıyormuş 5 yıl için çünkü getiren çok var ve çok zor oluyor 5 yıla çıkarsa mükemmel olur

getirmek mümkün tabi emre abi ama şu şekilde ben bulgaristan doğumlu ve oranın vatandaşıyım benim gibi birini bulucaksın şuan 1 yıla çıktı getirme hakkımız 1 yıl trde kalıcak sonra götürüp el değiştiricek araç mesela bi kez kendi adıma 1 yıl sonra babamın adına o şekilde getirebiliyorsun el değiştirmezse 1 yılda bgde kalmak zorunda ama değiştirip getirebiliyorsun
küçük bi not o 1 yıllık sürenin 5 yıla çıkarılacağı gibi bi duyum aldık yani halen uğraşılıyormuş 5 yıl için çünkü getiren çok var ve çok zor oluyor 5 yıla çıkarsa mükemmel olur
verdiğin bilgi için teşekkürler yükselcim..5 yıl olsa bulurdum birilerini..Ama bir yıl için değmez.. Bizimde büyük büyük dedemin Arnavutluktan göçmen olduğunu söylemişlerdi.

valla ben lagunamı şu anda bile arıyorum açık söyleyim.ayrıca her an 200 yapacak değilsin.hem yüksek sürat önemli değil.belli bir hıza ne kadar çıktığı önemli.lagunada bu konuda bir dahi idi.deri koltukları,performansı,genişliği,konforu süperdi valla

ayrıca adamın aracı galeriye vermesinin nedeni çok acil satılık ev borcu içinmiş.dedim,galeriden geri alıyım ama düşündüm,galeride araba almak hiçte mantıklı değil bu devirde.güvenemiyorum o yüzden yatar iş.inşallah daha güzelini buluruz.yükselin gösterdiği araba bitirdi valla beni.eridim

valla dorudur abi ne deyim ama hakkaten bizim insanlarımız mı arabalarına temiz bakmayı bilmiyor yokşa şartlar mı öyle gerektiriyor bilmiyorum ama bizim ülkemizde temiz 2. el araba almak için aylarca yayan dolaşmak gerekiyor 0 desen onada güç yetmiyor hemde zarar:mad:

Geri