- Konuyu Başlatan
Efeastra:7 sene kullandığım araba 2.0 140 hp full laguna idi evet.gerçekten çok güzel arabaydı.240km hızı gördüm o araba ile aydın otobanında.hiçte öyle yerden yükselme falan yok.hızlandıkça yağ gibi kayıyor külliyen yalan.zaten onlarınki volvo ile ortak geliştirilen motor.ondan bundan duyma laflar ile bir ton para veripte aldığımız arabaları böyle kötülemek kolay olmamalı bence
emrekoc1978:ben kadına dün söylemiştim arabayı incelerken.18 den fazla veremem param yok diye.bugün işyerimede gelmedi.güya arabaya baktırmaya götürecektik.aradığımda çoktan 19 a galeriyle anlaşmış
astranjoy77:evet aynen öyle 19 a aldıysa, 21-22 den aşağıda vermez o arabayı.belki daha fazla.çünkü çok zor bulunur öyle vectra bu ülkede.
emrekoc1978:ben kadına dün söylemiştim arabayı incelerken.18 den fazla veremem param yok diye.bugün işyerimede gelmedi.güya arabaya baktırmaya götürecektik.aradığımda çoktan 19 a galeriyle anlaşmış
astranjoy77:evet aynen öyle 19 a aldıysa, 21-22 den aşağıda vermez o arabayı.belki daha fazla.çünkü çok zor bulunur öyle vectra bu ülkede.