Vectra CDX hakkında bir soru

Efeastra:7 sene kullandığım araba 2.0 140 hp full laguna idi evet.gerçekten çok güzel arabaydı.240km hızı gördüm o araba ile aydın otobanında.hiçte öyle yerden yükselme falan yok.hızlandıkça yağ gibi kayıyor külliyen yalan.zaten onlarınki volvo ile ortak geliştirilen motor.ondan bundan duyma laflar ile bir ton para veripte aldığımız arabaları böyle kötülemek kolay olmamalı bence

emrekoc1978:ben kadına dün söylemiştim arabayı incelerken.18 den fazla veremem param yok diye.bugün işyerimede gelmedi.güya arabaya baktırmaya götürecektik.aradığımda çoktan 19 a galeriyle anlaşmış

astranjoy77:evet aynen öyle 19 a aldıysa, 21-22 den aşağıda vermez o arabayı.belki daha fazla.çünkü çok zor bulunur öyle vectra bu ülkede.

anlaşılan senin canın baya sıkılmış..Boşver sinirlenme..Gerek yok ömür kısa.. Vardır bunda da bir hayır diyelim..

bi tanıdığımızda var laguna 140 lık ve fazla güzen vermedğini söyledi oda arabadan anlayan biridir ondan güvenirim ayrıca arabayı kötülemek değil sadece vectra cdx dururken lagunayı tercih etmezdim bunu söylemek istedim.yanlış anlaşılmasın.
Ayrıca cdx in galeriye gitmesine üzüldüm insan niye galeriyi tercih ederki!!!

abi gel sana almanyadan alalım bi vectra bak tam senlik 2002 model 2.2lt 147hp Vectra Elegance 66bindeymiş araç içine bayılacağına eminim fiyatı sonuna yazıyorum inanması zor ama gerçek
e776_27.JPG

f3cd_27.JPG

f7f6_27.JPG

f8b4_27.JPG

tam 3600eurocuk konsoldaki bilgi ekranı renkli
bi vectranın içi bukadar mı güzel lüks ve ferah olur mükemmel duruyor değil mi

Son düzenleme:
abi gel sana almanyadan alalım bi vectra bak tam senlik 2002 model 2.2lt 147hp Vectra Elegance 66bindeymiş araç içine bayılacağına eminim fiyatı sonuna yazıyorum inanması zor ama gerçek
tam 3600eurocuk konsoldaki bilgi ekranı renkli
bi vectranın içi bukadar mı güzel lüks ve ferah olur mükemmel duruyor değil mi

Evet gerçektende mükemmel,fiyatıda öyle!3600 euro ya,inanılır gibi değil.

yurt dışında pek ikinci el araç alan yok herkes sıfıra yöneliyo. Kredi faizleri çok düşük adamlar sistemi çok iyi oturtmuş ayrıca. Amerikada 1000$a 2002 focus vardı. Ahh ahh gidicektim okumaya kaldık buralarda:( ne amerikan hayallerim vardı be:(

aynı değerde bi araba vardı sahinden.com da araç 35000 de kız gibiydi adamlar 25 istiyordu.galeride onu 23 den aşağı satmaz.

bu arada almaktan vazgectiysen telefonu verde ben görüşüyüm diyecektim.hazır cdx ararken.kısmet değilmiş.
çok pis kaçmış ama sağlık olsun.

Efeastra:7 sene kullandığım araba 2.0 140 hp full laguna idi evet.gerçekten çok güzel arabaydı.240km hızı gördüm o araba ile aydın otobanında.hiçte öyle yerden yükselme falan yok.hızlandıkça yağ gibi kayıyor külliyen yalan.zaten onlarınki volvo ile ortak geliştirilen motor.ondan bundan duyma laflar ile bir ton para veripte aldığımız arabaları böyle kötülemek kolay olmamalı bence

emrekoc1978:ben kadına dün söylemiştim arabayı incelerken.18 den fazla veremem param yok diye.bugün işyerimede gelmedi.güya arabaya baktırmaya götürecektik.aradığımda çoktan 19 a galeriyle anlaşmış

astranjoy77:evet aynen öyle 19 a aldıysa, 21-22 den aşağıda vermez o arabayı.belki daha fazla.çünkü çok zor bulunur öyle vectra bu ülkede.
yahu 19 bin ben vereyim diyeydinya.galericiye verme 18500 ben alayım der insan.yabancıya gitmesin der bi bişiler der işte öyle araba arıyon madem kaçırılırmı ya.ayıp sana.nerden bulcan şimdi 19bine böyle temizini.kupon arabada böyle küsürata baılmaz.neyse sıkma canını.

yüksel ağlattın beni ya.ne yaptın şimdi bu sıcakta beni öldürmekmi istiyon yani:)peki o arabayı nasıl getirecez türkiyeye o var

Geri